DENİB AKADEMİ Maliyet Düşürme Teknikleri Eğitimi...

EĞİTİM 15.11.2018 - 09:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

DENİB AKADEMİ Maliyet Düşürme Teknikleri Eğitimi...

DENİB Akademi, 13-14 Kasım 2018 tarihlerinde DENİB Nihat Zeybekci Toplantı Salonu'nda Maliyet Düşürme Teknikleri eğitimini gerçekleştirdi.   Nova Akademi’den Bülent Yeni’nin verdiği eğitimde; Pazar şartları, maliyet, verimlilik, verimlilik artırma, etkinlik, etkinliğin ölçülmesi ve geliştirilmesi, stratejik yönetim, verimlilik ile ilişkisi, uzun vadeli stratejilerin belirlenmesi, stratejilerin dönüştürülmesi, operasyonel planlama, izleme ve ölçme, argesüreçlerinde maliyet düşürme teknikleri, ürün geliştirme süreçlerindemaliyet düşürme teknikleri, insan kaynakları uygulamalarında maliyet düşürme teknikleri ve tedarik zincirine uzanan maliyet düşürme teknikleri konularında katılımcılar bilgilendirildi ve teknik konularda uygulamalar yapıldı.   DENİB AKADEMİ eğitim programlarına, 27-28 Kasım 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan "Dış Ticaretin Püf Noktaları Eğitimi” ile devam edecek.    

DENİB Akademi, 13-14 Kasım 2018 tarihlerinde DENİB Nihat Zeybekci Toplantı Salonu'nda Maliyet Düşürme Teknikleri eğitimini gerçekleştirdi.

 

Nova Akademi’den Bülent Yeni’nin verdiği eğitimde; Pazar şartları, maliyet, verimlilik, verimlilik artırma, etkinlik, etkinliğin ölçülmesi ve geliştirilmesi, stratejik yönetim, verimlilik ile ilişkisi, uzun vadeli stratejilerin belirlenmesi, stratejilerin dönüştürülmesi, operasyonel planlama, izleme ve ölçme, argesüreçlerinde maliyet düşürme teknikleri, ürün geliştirme süreçlerindemaliyet düşürme teknikleri, insan kaynakları uygulamalarında maliyet düşürme teknikleri ve tedarik zincirine uzanan maliyet düşürme teknikleri konularında katılımcılar bilgilendirildi ve teknik konularda uygulamalar yapıldı.

 

DENİB AKADEMİ eğitim programlarına, 27-28 Kasım 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan "Dış Ticaretin Püf Noktaları Eğitimi” ile devam edecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.