DENİB AKADEMİ, Neden 25. Saat Etkisi Eğitim Programına katıldı

GÜNDEM 23.03.2017 - 17:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DENİB AKADEMİ, Neden 25. Saat Etkisi Eğitim Programına katıldı

DENİB AKADEMİ, Neden 25. Saat Etkisi Eğitim Programını 21 Mart 2017 Salı günü yoğun bir katılımla ile gerçekleştirdi.

Programda insanın yirmi dört saatte yaşadığı günün sonrasında yaşanan yirmi beşinci saatin onun gıyabında kapalı kapılar ardında, başkaları tarafından yaşandığı, hayatımızda nelerin olacağı, nasıl yön bulacağını ise bu yaşanan yirmi beşinci saatin belirlediği, gerek aile, eş, dost, akraba, gerekse iş ile ilgili kurduğumuz ilişkilerde karşılıklı oluşturulan güven, samimiyet ve sevginin ilişkinin iki önemli ayağı olduğu, yaşam eğrimizdeki beklentilerimiz, aldığımız görevler, hayatın sürprizleri, travmaları ile hayatta ne yaparsak görev olarak değil sevgiyle yapmamız, rutinin dışına çıkmamız, bizi herkesten farklı yapacağı İzgören Akademi’den Gökhan OKÇU’nun kendine özel sunumuyla anlatıldı.     Denizli İhracatçılar Birliği Raşit Güntaş Konferans Salonu’nda yapılan programda Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili - Denizli İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman KOCASERT, Yönetim Kurulu Üyesi İsa DAL’ın yanında Birliğe üye firmalarımız ile diğer kurumlarda çalışanlar, öğretmenler, öğrenciler ve çeşitli meslek grubundan katılımcılar mesai sonrasında eğlenceli, keyifli ve öğretici vakit geçirdiler.     DENİB AKADEMİ eğitimlerine 6 Nisan 2017 tarihinde “Pazarlama Stratejileri ve Rekabet Yönetimi Eğitimi” ile devam edecek.
DENİB AKADEMİ, Neden 25. Saat Etkisi Eğitim Programını 21 Mart 2017 Salı günü yoğun bir katılımla ile gerçekleştirdi.

Programda insanın yirmi dört saatte yaşadığı günün sonrasında yaşanan yirmi beşinci saatin onun gıyabında kapalı kapılar ardında, başkaları tarafından yaşandığı, hayatımızda nelerin olacağı, nasıl yön bulacağını ise bu yaşanan yirmi beşinci saatin belirlediği, gerek aile, eş, dost, akraba, gerekse iş ile ilgili kurduğumuz ilişkilerde karşılıklı oluşturulan güven, samimiyet ve sevginin ilişkinin iki önemli ayağı olduğu, yaşam eğrimizdeki beklentilerimiz, aldığımız görevler, hayatın sürprizleri, travmaları ile hayatta ne yaparsak görev olarak değil sevgiyle yapmamız, rutinin dışına çıkmamız, bizi herkesten farklı yapacağı İzgören Akademi’den Gökhan OKÇU’nun kendine özel sunumuyla anlatıldı.

 

 

Denizli İhracatçılar Birliği Raşit Güntaş Konferans Salonu’nda yapılan programda Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili - Denizli İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman KOCASERT, Yönetim Kurulu Üyesi İsa DAL’ın yanında Birliğe üye firmalarımız ile diğer kurumlarda çalışanlar, öğretmenler, öğrenciler ve çeşitli meslek grubundan katılımcılar mesai sonrasında eğlenceli, keyifli ve öğretici vakit geçirdiler.

 

 

DENİB AKADEMİ eğitimlerine 6 Nisan 2017 tarihinde “Pazarlama Stratejileri ve Rekabet Yönetimi Eğitimi” ile devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.