DENİB AKADEMİ, Tasarruf ve Tüketim Eğilimleri Eğitimi

EĞİTİM 23.01.2017 - 10:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DENİB AKADEMİ, Tasarruf ve Tüketim Eğilimleri Eğitimi

DENİB AKADEMİ 2017 yılındaki eğitim faaliyetlerine start verdi.

Yılın ilk faaliyeti olan “Tasarruf ve Tüketim Eğilimleri” konulu eğitim programı 19 Ocak 2017 Perşembe günü gerçekleştirildi.   Bemar Kariyer Okulun’dan Eğitmen Doç.Dr. Kamil Orhan gerçekleştirilen eğitimde katılımcıları, Tasarruf ve Tüketim nedir? Tüketici, Müşteri ve Ticari Müşteri, Satın alma, Tutum ve Tutum değiştirme, Tüketim Eğilimleri, Tüketimin Sosyo Psikolojik Temelleri, İhtiyaçlar ve İstekler, Tüketim ve Satın Alma, Satın Alma Süreci, Algı, Tutum, Duygular, Değerler-Kültür, Küreselleşme, Öneriler, Maliyet Kontrol, Üretim Süreci ve Maliyet Oluşturma, Kobilerde Genel Durum, Gerçekler, Maliyetleme, Hedef Maliyetleme, Değer Analizi, Müşteri Fonksiyon Önem Derecesi, Değer Endeksi, Savurganlıklarımız, Tasarruf, Zaman Tasarrufu, Toplantı Kültürü, Zaman Yönetimi  gibi birçok konuda katılımcılara veri paylaşımında bulunularak Tasarruf ve Tüketim konusunda bireyselden başlayarak firma olarak yapmamız gereken hususlar hakkında önerilerde bulundu.   Denizli İhracatçılar Birliği Nihat Zeybekci Toplantı Salonu'nda yapılan eğitimde katılımcılarla bir firmanın tasarruf tüketim analizi üzerine workshop çalışması yapıldı.   DENİB AKADEMİ eğitimleri, 25 Ocak 2017 Çarşamba günü "Sinergoloji İletişim Sanatı” eğitimi ile devam edecek.  
DENİB AKADEMİ 2017 yılındaki eğitim faaliyetlerine start verdi.

Yılın ilk faaliyeti olan “Tasarruf ve Tüketim Eğilimleri” konulu eğitim programı 19 Ocak 2017 Perşembe günü gerçekleştirildi.

 

Bemar Kariyer Okulun’dan Eğitmen Doç.Dr. Kamil Orhan gerçekleştirilen eğitimde katılımcıları, Tasarruf ve Tüketim nedir? Tüketici, Müşteri ve Ticari Müşteri, Satın alma, Tutum ve Tutum değiştirme, Tüketim Eğilimleri, Tüketimin Sosyo Psikolojik Temelleri, İhtiyaçlar ve İstekler, Tüketim ve Satın Alma, Satın Alma Süreci, Algı, Tutum, Duygular, Değerler-Kültür, Küreselleşme, Öneriler, Maliyet Kontrol, Üretim Süreci ve Maliyet Oluşturma, Kobilerde Genel Durum, Gerçekler, Maliyetleme, Hedef Maliyetleme, Değer Analizi, Müşteri Fonksiyon Önem Derecesi, Değer Endeksi, Savurganlıklarımız, Tasarruf, Zaman Tasarrufu, Toplantı Kültürü, Zaman Yönetimi  gibi birçok konuda katılımcılara veri paylaşımında bulunularak Tasarruf ve Tüketim konusunda bireyselden başlayarak firma olarak yapmamız gereken hususlar hakkında önerilerde bulundu.

 

Denizli İhracatçılar Birliği Nihat Zeybekci Toplantı Salonu'nda yapılan eğitimde katılımcılarla bir firmanın tasarruf tüketim analizi üzerine workshop çalışması yapıldı.

 

DENİB AKADEMİ eğitimleri, 25 Ocak 2017 Çarşamba günü "Sinergoloji İletişim Sanatı” eğitimi ile devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.