DENİB bütünleştirme semineri gerçekleştirdi

DENİZLİ 20.07.2017 - 16:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DENİB bütünleştirme semineri gerçekleştirdi

“Yenilikçi ve İhracatçı Firmaların Tasarım Merkezi Kurulumu ile Tasarım Departmanı, Küresel Tedarik Zinciri, TÜBİTAK ve Diğer Teşviklerle Bütünleştirilmesi” Semineri gerçekleştirildi.

19 Temmuz 2017 tarihinde Birliğimiz Konferans Salonu’nda “Yenilikçi ve İhracatçı Firmaların Tasarım Merkezi Kurulumu ile Tasarım Departmanı, Küresel Tedarik Zinciri, TÜBİTAK ve Diğer Teşviklerle Bütünleştirilmesi Semineri”  gerçekleştirildi.   Seminerde Yeminli Mali Müşavir, Ar-Ge, Yenilik ve Tasarım Hibe Fonları, Tasarım/Ar-Ge Merkezi Uygulayıcısı, Sorumlu Ortak Baş Denetçisi Prof. Dr. Atilla Bağrıaçık,  katılımcıları Tasarım Merkezi kuruluş koşulları, tasarım departmanı, işleyişi, muhasebe kayıtları, bu kapsamda yapılması gereken TÜBİTAK projeleri ve uygulamada dikkat edilmesi gereken hususlarda bilgilendirdi ve firmalardan uygulama ile gelen soruları da cevapladı.   TİM Başkan Vekili ve Denizli İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kocasert seminerin açılış konuşmasında , firmaların  gerek yapmayı planladıkları  bir yatırım, gerekse firmaların üretimlerini artırabilmek ve kendilerini geliştirebilmek gibi birçok konuda devletten destek alabildiklerini, bu konularda bilgilenmenin hem firma sahipleri hem de firma çalışanları bakımından önemini dile getirerek, devletin vermiş olduğu bu kaynaklardan geç olmadan yararlanmanın ve yine geç olmadan yol alınması gerektiğinin önemini vurguladı. Ayrıca   seminere katılanların çok  şanslı olduklarını ve burada öğrendiklerini fırsata çevirmelerinin hem kendileri hem de firmaları için çok önemli olduğunun altını çizdi.   Seminer, üyemiz firmalardan yetkililer, Ar-Ge Uzmanı, Üretim Planlama Sorumlusu, Mali ve İdari İşler Müdürü, Pazarlama Müdürü, Kalite ve Çevre Sorumlusu, Tasarım Merkezi Müdürü, Ar-Ge Merkezi Yöneticisi düzeyinde alanında ilgili katılımcılarla, keyifli ve başarılı olarak tamamlandı.
“Yenilikçi ve İhracatçı Firmaların Tasarım Merkezi Kurulumu ile Tasarım Departmanı, Küresel Tedarik Zinciri, TÜBİTAK ve Diğer Teşviklerle Bütünleştirilmesi” Semineri gerçekleştirildi.

19 Temmuz 2017 tarihinde Birliğimiz Konferans Salonu’nda “Yenilikçi ve İhracatçı Firmaların Tasarım Merkezi Kurulumu ile Tasarım Departmanı, Küresel Tedarik Zinciri, TÜBİTAK ve Diğer Teşviklerle Bütünleştirilmesi Semineri”  gerçekleştirildi.

 

Seminerde Yeminli Mali Müşavir, Ar-Ge, Yenilik ve Tasarım Hibe Fonları, Tasarım/Ar-Ge Merkezi Uygulayıcısı, Sorumlu Ortak Baş Denetçisi Prof. Dr. Atilla Bağrıaçık,  katılımcıları Tasarım Merkezi kuruluş koşulları, tasarım departmanı, işleyişi, muhasebe kayıtları, bu kapsamda yapılması gereken TÜBİTAK projeleri ve uygulamada dikkat edilmesi gereken hususlarda bilgilendirdi ve firmalardan uygulama ile gelen soruları da cevapladı.

 

TİM Başkan Vekili ve Denizli İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kocasert seminerin açılış konuşmasında , firmaların  gerek yapmayı planladıkları  bir yatırım, gerekse firmaların üretimlerini artırabilmek ve kendilerini geliştirebilmek gibi birçok konuda devletten destek alabildiklerini, bu konularda bilgilenmenin hem firma sahipleri hem de firma çalışanları bakımından önemini dile getirerek, devletin vermiş olduğu bu kaynaklardan geç olmadan yararlanmanın ve yine geç olmadan yol alınması gerektiğinin önemini vurguladı. Ayrıca   seminere katılanların çok  şanslı olduklarını ve burada öğrendiklerini fırsata çevirmelerinin hem kendileri hem de firmaları için çok önemli olduğunun altını çizdi.

 

Seminer, üyemiz firmalardan yetkililer, Ar-Ge Uzmanı, Üretim Planlama Sorumlusu, Mali ve İdari İşler Müdürü, Pazarlama Müdürü, Kalite ve Çevre Sorumlusu, Tasarım Merkezi Müdürü, Ar-Ge Merkezi Yöneticisi düzeyinde alanında ilgili katılımcılarla, keyifli ve başarılı olarak tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.