DENİB'den Başkan Örki'ye Ziyaret

PAMUKKALE 05.05.2019 - 09:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

DENİB'den Başkan Örki'ye Ziyaret

Denizli İhracatçılar Birliği, Pamukkale Belediye Başkanı Örki'ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.   Tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerini yoğun bir şekilde kabul etmeye devam eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli İhracatçılar Birliği heyetini makamında ağırladı. Ziyarete DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Başkan Örki'ye görevinin hayırlı olmasını dileyen Memişoğlu ve beraberindeki heyet yapılacak çalışmalarda Başkan Örki’ye başarılar diledi. Başkan Avni Örki nazik ziyaretleri ve güzel temennilerinden dolayı DENİB Başkanı Memişoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne teşekkür etti.    

Denizli İhracatçılar Birliği, Pamukkale Belediye Başkanı Örki'ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

 

Tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerini yoğun bir şekilde kabul etmeye devam eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli İhracatçılar Birliği heyetini makamında ağırladı. Ziyarete DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Başkan Örki'ye görevinin hayırlı olmasını dileyen Memişoğlu ve beraberindeki heyet yapılacak çalışmalarda Başkan Örki’ye başarılar diledi. Başkan Avni Örki nazik ziyaretleri ve güzel temennilerinden dolayı DENİB Başkanı Memişoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.