DENİB, İhracatın Yıldızlarını Ödüllendiriyor..!!

EKONOMİ 20.10.2016 - 12:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DENİB, İhracatın Yıldızlarını Ödüllendiriyor..!!

denizli haber / denizli 20 haber / DENİB, İhracatın Yıldızlarını Ödüllendiriyor..!!

Denizli İhracatçılar Birliği tarafından, her yıl olduğu gibi, bu yıl da DENİB üzerinden 2015 yılında en fazla ihracat gerçekleştiren üyelerine ödüllerinin takdim edileceği  ödül töreni düzenlenecek.   21 EKİM 2016 Cuma akşamı saat 19.00’ da Denizli Anemon Otel'de gerçekleştirilecek olan, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi'nin onurlandıracağı “DENİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni”nde 2015 yılında DENİB üzerinden en fazla ihracat yapan firmalara ödül verilecektir.   DENİB üyelerinin yanısıra törene, Ekonomi Bakanlığı  ve TİM yetkilileri, diğer İhracatçı Birlikleri Başkanları, Denizli protokolü ve Denizli dışından, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda ismin katılım sağlaması bekleniyor.   TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Kocasert, İhracatın Yıldızları Ödül Töreni hakkında şunları söyledi: “Ülkemizdeki diğer İhracatçı Birliklerinde olduğu gibi, Denizli İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen İhracatın Yıldızları Ödül Töreni artık bir gelenek. Her sene bu vesileyle hem ihracat performansı yüksek üyelerimizi onurlandırmak, hem de DENİB üyeleri olarak bir araya gelme fırsatı buluyoruz.  
denizli haber / denizli 20 haber / DENİB, İhracatın Yıldızlarını Ödüllendiriyor..!!

Denizli İhracatçılar Birliği tarafından, her yıl olduğu gibi, bu yıl da DENİB üzerinden 2015 yılında en fazla ihracat gerçekleştiren üyelerine ödüllerinin takdim edileceği  ödül töreni düzenlenecek.

 

21 EKİM 2016 Cuma akşamı saat 19.00’ da Denizli Anemon Otel'de gerçekleştirilecek olan, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi'nin onurlandıracağı “DENİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni”nde 2015 yılında DENİB üzerinden en fazla ihracat yapan firmalara ödül verilecektir.

 

DENİB üyelerinin yanısıra törene, Ekonomi Bakanlığı  ve TİM yetkilileri, diğer İhracatçı Birlikleri Başkanları, Denizli protokolü ve Denizli dışından, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda ismin katılım sağlaması bekleniyor.

 

TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Kocasert, İhracatın Yıldızları Ödül Töreni hakkında şunları söyledi: “Ülkemizdeki diğer İhracatçı Birliklerinde olduğu gibi, Denizli İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen İhracatın Yıldızları Ödül Töreni artık bir gelenek. Her sene bu vesileyle hem ihracat performansı yüksek üyelerimizi onurlandırmak, hem de DENİB üyeleri olarak bir araya gelme fırsatı buluyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.