DENİB yeni yıla Ankara temaslarıyla başladı

DENİZLİ 05.01.2017 - 15:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DENİB yeni yıla Ankara temaslarıyla başladı

Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Başkan Yardımcısı Sedat Erikoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri İsa Dal ve Süreyya Çalışkan‘dan oluşan bir heyet,04 Ocak 2017 tarihinde Ankara'da bir dizi ziyarette bulundu.

Denizli İhracatçılar Birliği heyeti, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Ekonomi Bakanlığı Müsteşarı İbrahim Şenel, Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tarık Sönmez, 23.24.25. Dönem Denizli Milletvekili ve Ekonomi Bakan Danışmanı Mehmet Yüksel, İhracat Genel Müdürü Özgür Volkan Ağar, Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, Gümrük ve Ticaret Müsteşarı Cenap Aşcı, Sanayi, Ticaret, Enerji ve Tabii Kay. Bil. Tek. Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, Karayolu Düzenleme Genel Müdürü  Saim İlçioğlu ve Gazi Meclis ziyaret etti.   DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, ziyaretler sırasında küresel gelişmeler ışığında 2016 yılının değerlendirmesinin yapıldığını, 2017 yılına ilişkin hedef ve projelerinin paylaşıldığını belirtti. Bu açıdan Denizli Ekonomisi adına gerçekleştirilen temasların çok önemli olduğunun altını çizen Kocasert, DENİB olarak her fırsatta Denizli'nin taleplerini, ihtiyaçlarını, sorunlarını Ankara'ya iletmeye çalışacaklarını ifade etti.  
Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Başkan Yardımcısı Sedat Erikoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri İsa Dal ve Süreyya Çalışkan‘dan oluşan bir heyet,04 Ocak 2017 tarihinde Ankara'da bir dizi ziyarette bulundu.

Denizli İhracatçılar Birliği heyeti, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Ekonomi Bakanlığı Müsteşarı İbrahim Şenel, Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tarık Sönmez, 23.24.25. Dönem Denizli Milletvekili ve Ekonomi Bakan Danışmanı Mehmet Yüksel, İhracat Genel Müdürü Özgür Volkan Ağar, Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, Gümrük ve Ticaret Müsteşarı Cenap Aşcı, Sanayi, Ticaret, Enerji ve Tabii Kay. Bil. Tek. Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, Karayolu Düzenleme Genel Müdürü  Saim İlçioğlu ve Gazi Meclis ziyaret etti.

 

DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, ziyaretler sırasında küresel gelişmeler ışığında 2016 yılının değerlendirmesinin yapıldığını, 2017 yılına ilişkin hedef ve projelerinin paylaşıldığını belirtti. Bu açıdan Denizli Ekonomisi adına gerçekleştirilen temasların çok önemli olduğunun altını çizen Kocasert, DENİB olarak her fırsatta Denizli'nin taleplerini, ihtiyaçlarını, sorunlarını Ankara'ya iletmeye çalışacaklarını ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.