DENİMDER’de Fatih Işık yeniden başkanlığa seçildi

DENİZLİ 01.04.2021 - 09:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

DENİMDER’de Fatih Işık yeniden başkanlığa seçildi

Denizli İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği (DENİMDER) olağan genel kurulu ve başkanlık seçimi dernek binasında yapıldı.   Salgın hastalık tedbirleri kapsamında yapılan kongrede mevcut Başkan Fatih Işık güven tazeledi. Üçüncü dönem başkanlık görevine seçilen Fatih Işık, “1966 yılında açılan imam hatip okullarımızdan bu güne kadar 15 bine yakın mezun verdik. Mezunlarımızla öğrencilerimizle, öğretmenlerimizin desteğiyle dernek çatısı altında etkinlikler seminerler toplantılar düzenliyoruz. Salgın hastalık nedeniyle geçen bir yıl içindeki etkinliklerimizi internet üzerinden yüksek katılımla gerçekleştirdik. Sınavlara hazırlanan öğrencilerimize yönelik kitap ve test kitapları dağıtımlarımızı yaptık. Uzaktan eğitimle ilgili olarak bilgisayarı tableti olmayan öğrencilerimize hayırseverlerimizin desteği ve derneğimize yapılan bağışlarla gerekli alımları yaparak öğrencilerimize hediye ettik. Gelişen teknolojiyle birlikte öğrencilerimizin derneğimizden beklentileri ve talepleriyle ilgili çok yönlü bir anket çalışması yaparak yeni dönemle ilgili yol haritamızı da belirleyeceğiz. Okullarımızda bu ülkenin her daim ihtiyacı olduğuna inandığımız, maneviyatı güçlü, milliyetçi, mukaddes değerlere saygılı nesiller yetiştiriliyor. Bizde bu nesillerin yetiştirilmesine katkı koymak için çaba sarf ediyoruz” dedi.   Başkan Fatih Işık’ın listesinde Abdülhamit Aktaş, Abdurrahman Yüksel, Ahmet Akın, Bekir Dağlı, Bilal Özkan, Fatih Altuntepe, Harun Kaftan, Hasan Durna, Mehmet Serter, Recep Uzunca, Tamer İm ve Uğur Gökbel yer aldı. Yeni Yönetim Kurulu üyeleri arasında ilk toplantıda görev dağılımı yapılacak.  

Denizli İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği (DENİMDER) olağan genel kurulu ve başkanlık seçimi dernek binasında yapıldı.

 

Salgın hastalık tedbirleri kapsamında yapılan kongrede mevcut Başkan Fatih Işık güven tazeledi. Üçüncü dönem başkanlık görevine seçilen Fatih Işık, “1966 yılında açılan imam hatip okullarımızdan bu güne kadar 15 bine yakın mezun verdik. Mezunlarımızla öğrencilerimizle, öğretmenlerimizin desteğiyle dernek çatısı altında etkinlikler seminerler toplantılar düzenliyoruz. Salgın hastalık nedeniyle geçen bir yıl içindeki etkinliklerimizi internet üzerinden yüksek katılımla gerçekleştirdik. Sınavlara hazırlanan öğrencilerimize yönelik kitap ve test kitapları dağıtımlarımızı yaptık. Uzaktan eğitimle ilgili olarak bilgisayarı tableti olmayan öğrencilerimize hayırseverlerimizin desteği ve derneğimize yapılan bağışlarla gerekli alımları yaparak öğrencilerimize hediye ettik. Gelişen teknolojiyle birlikte öğrencilerimizin derneğimizden beklentileri ve talepleriyle ilgili çok yönlü bir anket çalışması yaparak yeni dönemle ilgili yol haritamızı da belirleyeceğiz. Okullarımızda bu ülkenin her daim ihtiyacı olduğuna inandığımız, maneviyatı güçlü, milliyetçi, mukaddes değerlere saygılı nesiller yetiştiriliyor. Bizde bu nesillerin yetiştirilmesine katkı koymak için çaba sarf ediyoruz” dedi.

 

Başkan Fatih Işık’ın listesinde Abdülhamit Aktaş, Abdurrahman Yüksel, Ahmet Akın, Bekir Dağlı, Bilal Özkan, Fatih Altuntepe, Harun Kaftan, Hasan Durna, Mehmet Serter, Recep Uzunca, Tamer İm ve Uğur Gökbel yer aldı. Yeni Yönetim Kurulu üyeleri arasında ilk toplantıda görev dağılımı yapılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.