Deniz Çoban : 4X4'lük yönetim...

SPOR 17.12.2018 - 13:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Deniz Çoban : 4X4'lük yönetim...

Eski hakem ve Fanatik Gazetesi spor yazarı Deniz Çoban, Medipol Başakşehir-Galatasaray maçını yöneten Denizlili Hakem Ümit Öztürk'ün performanısını değerlendirdi.   Eski hakem ve Fanatik Gazetesi spor yazarı Deniz Çoban'ın değerlendirmesinde şu ifadeler yer aldı. "Kritik maçta Ümit Öztürk başarılı bir performans sergiledi. Oyunun kontrolünü maç boyunca elinde bulunduran Öztürk, gösterdiği 6 sarı kart ve verdiği penaltı kararında haklıydı.     Maçın hakemi Ümit Öztürk maçtan önce, 2019 yılı başında FIFA kokartı taşımaya hak kazandığının haberini almıştı. Belli ki, kokart haberi moralini yükseltmiş ve onu ekstra motive etmiş. Zor geçmeye aday olan maçı başarılı bir şekilde tamamladı. Öztürk maç süresince oyunun kontrolünü sürekli elinde bulundurdu. Disiplinden taviz vermedi. Elini 6 kez sarı kart için cebine attı, tamamında haklıydı. Bana göre maçtaki tek hatası kaleci Mert’e göstermediği sarı karttı. Ceza sahası dışına kadar çıkan Mert, topu taca çıkana kadar sürdü. Daha sonra Galatasaraylılar’ın oyunu hızlı başlatmaması için topu sahaya tekrar taşıdı. Bu sportmenliğe yakışmayan ve kartı gerektiren bir hareketti.   Kafalar karıştı ama...   Mert-Ndiaye mücadelesinde çalınan penaltıda, Mert’in topu tokatlıyor olması kafaları karıştırdı. Mert topa eliyle temas etmeden önce, dizleriyle Ndiaye’ye dikkatsiz bir müdahalede bulunmuştu. Dolayısıyla Mert’in elle temasından önce rakibe dizleriyle teması vardı ve penaltı kararı doğruydu.  

Eski hakem ve Fanatik Gazetesi spor yazarı Deniz Çoban, Medipol Başakşehir-Galatasaray maçını yöneten Denizlili Hakem Ümit Öztürk'ün performanısını değerlendirdi.

 

Eski hakem ve Fanatik Gazetesi spor yazarı Deniz Çoban'ın değerlendirmesinde şu ifadeler yer aldı.

"Kritik maçta Ümit Öztürk başarılı bir performans sergiledi. Oyunun kontrolünü maç boyunca elinde bulunduran Öztürk, gösterdiği 6 sarı kart ve verdiği penaltı kararında haklıydı.

 

 

Maçın hakemi Ümit Öztürk maçtan önce, 2019 yılı başında FIFA kokartı taşımaya hak kazandığının haberini almıştı. Belli ki, kokart haberi moralini yükseltmiş ve onu ekstra motive etmiş. Zor geçmeye aday olan maçı başarılı bir şekilde tamamladı. Öztürk maç süresince oyunun kontrolünü sürekli elinde bulundurdu. Disiplinden taviz vermedi. Elini 6 kez sarı kart için cebine attı, tamamında haklıydı. Bana göre maçtaki tek hatası kaleci Mert’e göstermediği sarı karttı. Ceza sahası dışına kadar çıkan Mert, topu taca çıkana kadar sürdü. Daha sonra Galatasaraylılar’ın oyunu hızlı başlatmaması için topu sahaya tekrar taşıdı. Bu sportmenliğe yakışmayan ve kartı gerektiren bir hareketti.

 

Kafalar karıştı ama...

 

Mert-Ndiaye mücadelesinde çalınan penaltıda, Mert’in topu tokatlıyor olması kafaları karıştırdı. Mert topa eliyle temas etmeden önce, dizleriyle Ndiaye’ye dikkatsiz bir müdahalede bulunmuştu. Dolayısıyla Mert’in elle temasından önce rakibe dizleriyle teması vardı ve penaltı kararı doğruydu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.