Denizde boğulan Ayşe Akkaya hayatını kaybetti

ASAYİŞ 10.06.2019 - 12:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizde boğulan Ayşe Akkaya hayatını kaybetti

Ramazan Bayramı dolayısı ile oğlu ile birlikte Didim’e tatil için giden 74 yaşındaki kadın, denizde boğularak hayatını kaybetti.   Alınan bilgilere göre; bayram tatili için oğlu Mehmet Akkaya ile birlikte Didim’de denize giren Ayşe Akkaya (74) tansiyonu düşünce bayıldı. Çevredekiler tarafından fark edilemeyen yaşlı kadın denizde boğuldu. Deniz içinde bilincini kaybeden ve komaya giren yaşlı kadın olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından Aydın Adnan Menderes Üniversite Hastanesi’ne kaldırıldı.   Ailesi tarafından Denizli’de bir özel hastaneye getirilen Ayşe Akkaya, yoğun bakım ünitesine alındı. 30 saatlik yaşam mücadelesi veren Akkaya tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Otopsi için Pamukkale Üniversite Hastane morguna kaldırılan Ayşe Akkaya’nın ölümü ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.   Talihsiz kadın 10 Haziran Pazartesi (bugün) Pamukkale Üniversitesi Müftü Ahmet Hulusi Caminde kılınacak ikindi namazının ardından Servergazi Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi.

Ramazan Bayramı dolayısı ile oğlu ile birlikte Didim’e tatil için giden 74 yaşındaki kadın, denizde boğularak hayatını kaybetti.

 

Alınan bilgilere göre; bayram tatili için oğlu Mehmet Akkaya ile birlikte Didim’de denize giren Ayşe Akkaya (74) tansiyonu düşünce bayıldı. Çevredekiler tarafından fark edilemeyen yaşlı kadın denizde boğuldu. Deniz içinde bilincini kaybeden ve komaya giren yaşlı kadın olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından Aydın Adnan Menderes Üniversite Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Ailesi tarafından Denizli’de bir özel hastaneye getirilen Ayşe Akkaya, yoğun bakım ünitesine alındı. 30 saatlik yaşam mücadelesi veren Akkaya tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Otopsi için Pamukkale Üniversite Hastane morguna kaldırılan Ayşe Akkaya’nın ölümü ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

 

Talihsiz kadın 10 Haziran Pazartesi (bugün) Pamukkale Üniversitesi Müftü Ahmet Hulusi Caminde kılınacak ikindi namazının ardından Servergazi Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.