Denizi Olmayan Denizli'den Rusya'ya Balık İhracatı

DENİZLİ 28.06.2017 - 09:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizi Olmayan Denizli'den Rusya'ya Balık İhracatı

Denizli'den Avrupa ülkelerine yıllık 6 bin ton balık ihracatı yapan Özpekler Su Ürünleri, 2 yıllık görüşmelerin ve ambargoların kaldırılmasıyla Rusya'dan 500 ton dondurulmuş alabalık siparişi aldı.

Denizli'den Avrupa ülkelerine yıllık 6 bin ton balık ihracatı yapan Özpekler Su Ürünleri, 2 yıllık görüşmelerin ve ambargoların kaldırılmasıyla Rusya'dan 500 ton dondurulmuş alabalık siparişi aldı.   Denizli'nin önemli kuruluşlarından olan Özpekler Su Ürünleri Merkezi Bozburun'da bulunan ve 8 ayrı yerde üretim tesisi bulunuyor. Çivril Gökgöl, Çivril Işıklı, Gölhisar Yapraklı Barajı, Gölhisar Yapraklı Barajı altı, Tekkeköy, Köyceğiz Karaçam, Çameli, Fethiye Ören tesislerinde yetiştirilen balıklar yurt içi ve yurtdışına satılıyor.   Türkiye'nin Rusya uçağının düşürülmesi olayından sonra yaşanan gerginlikler ve konulan ambargolarla birlikte bir çok ihraç edilen ürünlerin ticaret akışı durma noktasına gelmişti. Yaşanan gelişmeler sonucunda Türkiye-Rusya arasına anlaşmaların yeniden düzeldiği dönemde geçmişte yapılan ticaret anlaşmaları yeniden hareketlendi.  Özpekler Su Ürünleri, 2 yıllık görüşmelerin ve ambargoların kaldırılmasıyla Rusya'dan 500 ton dondurulmuş alabalık siparişi aldı.   Özpekler Su Ürünleri , Kontrollü şartlar altında üretilen hammadde balığın satın alınmasından başlayıp, tüm işleme proseslerinde ve son ürün olarak elde edilen dondurulmuş alabalık,çipura,levrek ve dondurulmuş füme alabalığı müşteriye teslim ediyor. Gıda güvenliği ve kalitenin bilincinde olan eğitimli personel ile kalite ve gıda güvenliği kurallarını uygulamak, çevre ve iş güvenliği yasalarına duyarlı  ve sistemi sürekli iyileştirerek,güvenilir,hijyenik ve kaliteli olarak üretilen ürünleri sunuyor.  
Denizli'den Avrupa ülkelerine yıllık 6 bin ton balık ihracatı yapan Özpekler Su Ürünleri, 2 yıllık görüşmelerin ve ambargoların kaldırılmasıyla Rusya'dan 500 ton dondurulmuş alabalık siparişi aldı.

Denizli'den Avrupa ülkelerine yıllık 6 bin ton balık ihracatı yapan Özpekler Su Ürünleri, 2 yıllık görüşmelerin ve ambargoların kaldırılmasıyla Rusya'dan 500 ton dondurulmuş alabalık siparişi aldı.

 

Denizli'nin önemli kuruluşlarından olan Özpekler Su Ürünleri Merkezi Bozburun'da bulunan ve 8 ayrı yerde üretim tesisi bulunuyor. Çivril Gökgöl, Çivril Işıklı, Gölhisar Yapraklı Barajı, Gölhisar Yapraklı Barajı altı, Tekkeköy, Köyceğiz Karaçam, Çameli, Fethiye Ören tesislerinde yetiştirilen balıklar yurt içi ve yurtdışına satılıyor.

 

Türkiye'nin Rusya uçağının düşürülmesi olayından sonra yaşanan gerginlikler ve konulan ambargolarla birlikte bir çok ihraç edilen ürünlerin ticaret akışı durma noktasına gelmişti. Yaşanan gelişmeler sonucunda Türkiye-Rusya arasına anlaşmaların yeniden düzeldiği dönemde geçmişte yapılan ticaret anlaşmaları yeniden hareketlendi.  Özpekler Su Ürünleri, 2 yıllık görüşmelerin ve ambargoların kaldırılmasıyla Rusya'dan 500 ton dondurulmuş alabalık siparişi aldı.

 

Özpekler Su Ürünleri , Kontrollü şartlar altında üretilen hammadde balığın satın alınmasından başlayıp, tüm işleme proseslerinde ve son ürün olarak elde edilen dondurulmuş alabalık,çipura,levrek ve dondurulmuş füme alabalığı müşteriye teslim ediyor. Gıda güvenliği ve kalitenin bilincinde olan eğitimli personel ile kalite ve gıda güvenliği kurallarını uygulamak, çevre ve iş güvenliği yasalarına duyarlı  ve sistemi sürekli iyileştirerek,güvenilir,hijyenik ve kaliteli olarak üretilen ürünleri sunuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.