Denizli 3.4 ile sallandı

DENİZLİ 21.08.2019 - 15:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli 3.4 ile sallandı

Denizli’de merkez üssü Bozkurt-Armutalanı’nda saat 15.28’de 3,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.   Denizli’de 8 Ağustos’ta merkez üssü Bozkurt olan 6,0 büyüklüğündeki depremin ardından, Çardak, Bozkurt, Baklan ve diğer çevre ilçelerde meydana gelen artçıı depremler devam ediyor.   Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü depremin merkez üssünü Bozkurt –Armutalanı olduğunu derinliğin 8,7 km büyüklüğünü ise 3.4 olarak duyurdur.   Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı ise depremin derinliğini 23 km. şiddetini ise 3,3 olarak duyurdu.

Denizli’de merkez üssü Bozkurt-Armutalanı’nda saat 15.28’de 3,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

 

Denizli’de 8 Ağustos’ta merkez üssü Bozkurt olan 6,0 büyüklüğündeki depremin ardından, Çardak, Bozkurt, Baklan ve diğer çevre ilçelerde meydana gelen artçıı depremler devam ediyor.

 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü depremin merkez üssünü Bozkurt –Armutalanı olduğunu derinliğin 8,7 km büyüklüğünü ise 3.4 olarak duyurdur.

 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı ise depremin derinliğini 23 km. şiddetini ise 3,3 olarak duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.