Denizli AB Bilgi Merkezi, basın mensuplarıyla bir araya geldi

DENİZLİ 22.12.2016 - 15:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli AB Bilgi Merkezi, basın mensuplarıyla bir araya geldi

Denizli AB Bilgi Merkezi, basın mensuplarıyla bir araya geldi / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli AB Bilgi Merkezi, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. “Demokrasi, Medya ve Avrupa Birliği” konuları çerçevesinde sohbet gerçekleştiren AB Bilgi Merkezi, Denizlili basın mensuplarını Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. E. Nezih Orhon ile buluşturdu.   Kahvaltı organizasyonunun başında hoş geldiniz konuşmasını yapan Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, medyanın önemine vurgu yaparak, basın mensuplarına varlıklarıyla verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.     Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. E. Nezih Orhon, dünya görüşü, kimlik, değerler ve kültür gibi pek çok açıdan farklı ama birlik içinde olmaya örnekler verdi. Orhon, ifade özgürlüğü ve demokrasi konularını ele alan, basın mensuplarının aktif katılım gösterdiği atölye çalışmalarıyla bilgilendirme yapan Orhon, oyun, grup çalışmaları ve sohbet şeklinde gerçekleşen etkinlikte, basın mensuplarına farkındalık ve anlayış kazandırmayı hedeflediğini dile getirdi.   Etkinlik bitiminde sözü alan Denizli AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Cansun Özdülger, AB Bilgi Merkezi olarak, AB ve AB – Türkiye ilişkileri hakkında en doğru ve güncel bilgiyi paylaşmayı hedefleyerek, her yıl Denizli’de AB Türkiye Delegasyonu mali desteğiyle onlarca etkinlik düzenlediklerini ifade etti. Özdülger, basın ile işbirliğin AB Bilgi Merkezi için olmazsa olmaz olduğunun altını çizerek, ilişkilerin güçlenerek devam etmesini temenni ettiğini belirtti.       
Denizli AB Bilgi Merkezi, basın mensuplarıyla bir araya geldi / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli AB Bilgi Merkezi, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. “Demokrasi, Medya ve Avrupa Birliği” konuları çerçevesinde sohbet gerçekleştiren AB Bilgi Merkezi, Denizlili basın mensuplarını Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. E. Nezih Orhon ile buluşturdu.

 

Kahvaltı organizasyonunun başında hoş geldiniz konuşmasını yapan Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, medyanın önemine vurgu yaparak, basın mensuplarına varlıklarıyla verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

 

 

Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. E. Nezih Orhon, dünya görüşü, kimlik, değerler ve kültür gibi pek çok açıdan farklı ama birlik içinde olmaya örnekler verdi. Orhon, ifade özgürlüğü ve demokrasi konularını ele alan, basın mensuplarının aktif katılım gösterdiği atölye çalışmalarıyla bilgilendirme yapan Orhon, oyun, grup çalışmaları ve sohbet şeklinde gerçekleşen etkinlikte, basın mensuplarına farkındalık ve anlayış kazandırmayı hedeflediğini dile getirdi.

 

Etkinlik bitiminde sözü alan Denizli AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Cansun Özdülger, AB Bilgi Merkezi olarak, AB ve AB – Türkiye ilişkileri hakkında en doğru ve güncel bilgiyi paylaşmayı hedefleyerek, her yıl Denizli’de AB Türkiye Delegasyonu mali desteğiyle onlarca etkinlik düzenlediklerini ifade etti. Özdülger, basın ile işbirliğin AB Bilgi Merkezi için olmazsa olmaz olduğunun altını çizerek, ilişkilerin güçlenerek devam etmesini temenni ettiğini belirtti. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.