Denizli Ab Bilgi Merkezi, Müzikseverleri Ödüllü Sanatçi Karsu Dönmez Ile Buluşturdu

KÜLTÜR 17.05.2017 - 16:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Ab Bilgi Merkezi, Müzikseverleri Ödüllü Sanatçi Karsu Dönmez Ile Buluşturdu

Denizli Sanayi Odası bünyesinde 1997 yılından beri faaliyetlerini yürüten Denizli AB Bilgi Merkezi kültürel etkinliklerine devam ediyor.Denizli AB Bilgi Merkezi bir kez daha Karsu Dönmez ile tam bir müzik ziyafeti yaşattı.

Denizli Sanayi Odası bünyesinde 1997 yılından beri faaliyetlerini yürüten Denizli AB Bilgi Merkezi kültürel etkinliklerine devam ediyor.Denizli AB Bilgi Merkezi bir kez daha Karsu Dönmez ile tam bir müzik ziyafeti yaşattı.   Denizli Sanayi Odası bünyesinde 1997 yılından beri faaliyetlerini yürüten Denizli AB Bilgi Merkezi kültürel etkinliklerine devam ediyor. Gökhan Kırdar, David Perez, Cem Mansur ve Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası, Femin İstanbul, Önder Focan ve Borusan sanatçılarının da aralarında bulunduğu “1 Nefes 3 Yay” grubu gibi ünlü isimleri Denizlili sanatseverler ile buluşturan Denizli AB Bilgi Merkezi bir kez daha Karsu Dönmez ile tam bir müzik ziyafeti yaşattı. 15 Mayıs Pazartesi akşamı, PAÜ Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezinde sahne alan Hollanda doğumlu, Türk kökenli sanatçı Karsu Dönmez, onu izlemeye gelenleri kendisine hayran bıraktı.      İsmini, Hatay ilinin Karsu köyünden alan ve başarısı Avrupa’ya hatta dünyaya uzanan Karsu,  klasik, caz, blues, soul, funk ve Türk Müziğini harmanlayan yalnız şarkıcı değil aynı zamanda çok iyi bir piyanist, besteci, aranjör ve söz yazarı. On altı yaşında babasının Amsterdam’daki restoranı Kilim’de müşterilere piyano çalmaya başladı ve yıllar içinde Amsterdam Concertgebouw’dan İstanbul’a, Ankara Caz’dan Alanya Caz’a, North Sea Caz Festivali’nden New York’taki dünyaca ünlü Carnegie Hall’a kadar pek çok mekan ve uluslararası festivallerde sahne alma başarısı gösterdi. 22 yaşında hayatı belgesel olan kariyerine üç albüm ve Hollanda’nın Grammy ödülü olarak kabul edilen Edison Caz Ödülü gibi başarıları sığdıran Karsu Dönmez, dünyanın en güçlü caz sanatçılarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.     Denizli konserinde de müzikseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Karsu Dönmez’e Avrupa’dan çok değerli müzisyenler eşlik etti. Gitarda Ulrich De Jesus, bass gitarda Marten Jeninga, davulda Yoran Hoop, trompette RandellHeye ve trombonda Efe Erdem olağanüstü performansları ile dakikalarca alkışlandı.   Davetiyelerin tamamının kısa süre içinde tükendiği konserde, kendi besteleri olan İngilizce parçaların yanı sıra, “Hatırla Sevgili”, “Gesi Bağları”, “Yemen”, “Domates Biber Patlıcan” gibi Türk parçalarını da yorumlayan sanatçı, sahnedeki sempatik tavırları ile de büyük beğeni topladı.   Konser sonunda, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci'nin çiçek takdim ettiği Karsu Dönmez, Denizli’de konser vermiş olmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti.   
Denizli Sanayi Odası bünyesinde 1997 yılından beri faaliyetlerini yürüten Denizli AB Bilgi Merkezi kültürel etkinliklerine devam ediyor.Denizli AB Bilgi Merkezi bir kez daha Karsu Dönmez ile tam bir müzik ziyafeti yaşattı.

Denizli Sanayi Odası bünyesinde 1997 yılından beri faaliyetlerini yürüten Denizli AB Bilgi Merkezi kültürel etkinliklerine devam ediyor.Denizli AB Bilgi Merkezi bir kez daha Karsu Dönmez ile tam bir müzik ziyafeti yaşattı.

 

Denizli Sanayi Odası bünyesinde 1997 yılından beri faaliyetlerini yürüten Denizli AB Bilgi Merkezi kültürel etkinliklerine devam ediyor. Gökhan Kırdar, David Perez, Cem Mansur ve Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası, Femin İstanbul, Önder Focan ve Borusan sanatçılarının da aralarında bulunduğu “1 Nefes 3 Yay” grubu gibi ünlü isimleri Denizlili sanatseverler ile buluşturan Denizli AB Bilgi Merkezi bir kez daha Karsu Dönmez ile tam bir müzik ziyafeti yaşattı. 15 Mayıs Pazartesi akşamı, PAÜ Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezinde sahne alan Hollanda doğumlu, Türk kökenli sanatçı Karsu Dönmez, onu izlemeye gelenleri kendisine hayran bıraktı. 

 

 

İsmini, Hatay ilinin Karsu köyünden alan ve başarısı Avrupa’ya hatta dünyaya uzanan Karsu,  klasik, caz, blues, soul, funk ve Türk Müziğini harmanlayan yalnız şarkıcı değil aynı zamanda çok iyi bir piyanist, besteci, aranjör ve söz yazarı. On altı yaşında babasının Amsterdam’daki restoranı Kilim’de müşterilere piyano çalmaya başladı ve yıllar içinde Amsterdam Concertgebouw’dan İstanbul’a, Ankara Caz’dan Alanya Caz’a, North Sea Caz Festivali’nden New York’taki dünyaca ünlü Carnegie Hall’a kadar pek çok mekan ve uluslararası festivallerde sahne alma başarısı gösterdi. 22 yaşında hayatı belgesel olan kariyerine üç albüm ve Hollanda’nın Grammy ödülü olarak kabul edilen Edison Caz Ödülü gibi başarıları sığdıran Karsu Dönmez, dünyanın en güçlü caz sanatçılarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

 

 

Denizli konserinde de müzikseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Karsu Dönmez’e Avrupa’dan çok değerli müzisyenler eşlik etti. Gitarda Ulrich De Jesus, bass gitarda Marten Jeninga, davulda Yoran Hoop, trompette RandellHeye ve trombonda Efe Erdem olağanüstü performansları ile dakikalarca alkışlandı.

 

Davetiyelerin tamamının kısa süre içinde tükendiği konserde, kendi besteleri olan İngilizce parçaların yanı sıra, “Hatırla Sevgili”, “Gesi Bağları”, “Yemen”, “Domates Biber Patlıcan” gibi Türk parçalarını da yorumlayan sanatçı, sahnedeki sempatik tavırları ile de büyük beğeni topladı.

 

Konser sonunda, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci'nin çiçek takdim ettiği Karsu Dönmez, Denizli’de konser vermiş olmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.