Denizli Acıpayam'da hasarlı nokta çalışmaları devam ediyor

DENİZLİ 27.03.2019 - 20:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Acıpayam'da hasarlı nokta çalışmaları devam ediyor

Denizli Acıpayam İlçesi’nde 20 Mart’tan itibaren meydana gelen depremlerde ve bugün meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki depremde zarar gören binalarda yıkım çalışması başlatıldı.     Edinilen bilgiye göre, Acıpayam’da deprem fırtınası devam ederken, hasar gören binalar ve tehlike oluşturan yıkıntıların yıkımına başlanıldı. Acıpayam merkezinde 3 katlı bir binanın çatı katının hasar görmesi nedeniyle tehlikeye mahal verilmemesi amacı ile iş makineleri ile yıkımı gerçekleşti. Deprem nedeniyle yüzlerce evde çatlaklar meydana gelirken bir çok kerpiç evlerde yıkım meydana gelmiş 22 kişi yaralanmıştı.

Denizli Acıpayam İlçesi’nde 20 Mart’tan itibaren meydana gelen depremlerde ve bugün meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki depremde zarar gören binalarda yıkım çalışması başlatıldı.

 

 

Edinilen bilgiye göre, Acıpayam’da deprem fırtınası devam ederken, hasar gören binalar ve tehlike oluşturan yıkıntıların yıkımına başlanıldı. Acıpayam merkezinde 3 katlı bir binanın çatı katının hasar görmesi nedeniyle tehlikeye mahal verilmemesi amacı ile iş makineleri ile yıkımı gerçekleşti. Deprem nedeniyle yüzlerce evde çatlaklar meydana gelirken bir çok kerpiç evlerde yıkım meydana gelmiş 22 kişi yaralanmıştı.

Habere ifade bırak !
KONUK KALEM- DTO YÖNETİM KURULU BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.