Denizli Acıpayam’da kayıp şahıs için Muğla’dan deniz polisi getirildi

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2017 - 07:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Acıpayam’da kayıp şahıs için Muğla’dan deniz polisi getirildi

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde kendisinden haber alınamayan 74 yaşındaki Mehmet Ali Acar’ın arama kurtarma çalışmalarına devam ediliyor.

Edinilen bilgilere göre, Acıpayam’a bağlı Çakır Mahallesinde ikamet eden 74 yaşındaki Mehmet Ali Acar’dan akşamüzeri haber alınamayınca, yakınları durumu jandarmaya haber verdi. Jandarma ekipleri, bunun üzerine arama çalışmalarını başlattı. Daha sonra arama kurtarma çalışmalarına AKUT ve zabıta ekipleri de katıldı. Yapılan arama kurtarma çalışmalarında Kavaklıdere mevkiinde Mehmet Ali Acar’a ait 20 SA 742 plakalı otomobil ekipler tarafından çamura batmış bir şekilde bulundu. Bunun üzerine yaşlı adamın Dalaman Çayına düşme ihtimaline karşı, arama kurtarma ekipleri, çayın kenarlarında ve içinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Havanın kararması üzerine çalışmalara ara verilirken, Dalaman Çayın içinde detaylı arama yapılmak üzere Muğla’dan deniz arama polisi de yarın çalışmalara katılacak.
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde kendisinden haber alınamayan 74 yaşındaki Mehmet Ali Acar’ın arama kurtarma çalışmalarına devam ediliyor.

Edinilen bilgilere göre, Acıpayam’a bağlı Çakır Mahallesinde ikamet eden 74 yaşındaki Mehmet Ali Acar’dan akşamüzeri haber alınamayınca, yakınları durumu jandarmaya haber verdi. Jandarma ekipleri, bunun üzerine arama çalışmalarını başlattı. Daha sonra arama kurtarma çalışmalarına AKUT ve zabıta ekipleri de katıldı.


Yapılan arama kurtarma çalışmalarında Kavaklıdere mevkiinde Mehmet Ali Acar’a ait 20 SA 742 plakalı otomobil ekipler tarafından çamura batmış bir şekilde bulundu. Bunun üzerine yaşlı adamın Dalaman Çayına düşme ihtimaline karşı, arama kurtarma ekipleri, çayın kenarlarında ve içinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Havanın kararması üzerine çalışmalara ara verilirken, Dalaman Çayın içinde detaylı arama yapılmak üzere Muğla’dan deniz arama polisi de yarın çalışmalara katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.