Denizli Acıpayam'da otomobil ile TIR çarpıştı

ASAYİŞ 04.04.2019 - 16:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Acıpayam'da otomobil ile TIR çarpıştı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde otomobil ile TIR çarpıştı. Otomobil içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı.     Edinilen bilgiye göre, kaza, Acıpayam ilçesinin Dedebağ Mahallesinde meydana geldi. Otomobil ile TIR'ın çarpışması sonucu kazada araç içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı. İddialara göre, karşı şeritten gelen otomobil direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda karşı taraftan gelen TIR ile burun buruna çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yol kenarında ki tarlaya savrulan araç içerinde bulunan 2 kişi yaralı bir şekilde itfaiye ekipleri tarafından otomobil içerisinden çıkarıldıktan sonra sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. TIR sürücüsünün tedavisi ise olay yerinde yapıldıktan sonra kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde otomobil ile TIR çarpıştı. Otomobil içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı.

 

 

Edinilen bilgiye göre, kaza, Acıpayam ilçesinin Dedebağ Mahallesinde meydana geldi. Otomobil ile TIR'ın çarpışması sonucu kazada araç içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı. İddialara göre, karşı şeritten gelen otomobil direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda karşı taraftan gelen TIR ile burun buruna çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yol kenarında ki tarlaya savrulan araç içerinde bulunan 2 kişi yaralı bir şekilde itfaiye ekipleri tarafından otomobil içerisinden çıkarıldıktan sonra sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. TIR sürücüsünün tedavisi ise olay yerinde yapıldıktan sonra kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.