Denizli Acıpayam'da park ve bahçeler güzelleşiyor

YAŞAM 03.04.2017 - 12:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Acıpayam'da park ve bahçeler güzelleşiyor

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde park ve bahçeler yaz ayının gelmesiyle peyzaj düzenlemesi, bakım onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, hızlı, etkin ve kaliteli bir hizmet sunma anlayışı içinde vatandaşın huzur ve rahatını sağlamayı amaçladıklarını söyledi.   Yaz ayları ile birlikte vatandaşların parkları kullanmaya başladığını hatırlatan Başkan Şevkan, ilçe ve mahallelerde tüm parkların peyzaj düzenlemesi,  bakım ve onarımlarının hızlı bir şekilde yapıldığını ifade etti.    Vatandaşın memnuniyetini önemsediğini kaydeden Şevkan , "Parklarımızda eksikliği duyulan çocuk oyun gruplarını parklarımıza yerleştirmeyi planlıyoruz. Yaz ayının gelmesiyle birlikte vatandaşlarımız parklara giderek, streslerini atacaklar. Ekiplerimiz ilçe merkezi ve mahallelerimizde yoğun bir şekilde çalışmalara devam ediyor.   Ekiplerin, bakımsızlıktan kullanılamaz hale gelen tüm parklarda tadilat yaptığını ifade eden Şevkan , parklardaki bank eksikliği, aydınlatma, çöp kovaları, sulama, çim yama gibi eksiklikleri ve boyama çalışmalarının hızlı bir şekilde tamamlandığını sözlerine ekledi.
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde park ve bahçeler yaz ayının gelmesiyle peyzaj düzenlemesi, bakım onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, hızlı, etkin ve kaliteli bir hizmet sunma anlayışı içinde vatandaşın huzur ve rahatını sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

 

Yaz ayları ile birlikte vatandaşların parkları kullanmaya başladığını hatırlatan Başkan Şevkan, ilçe ve mahallelerde tüm parkların peyzaj düzenlemesi,  bakım ve onarımlarının hızlı bir şekilde yapıldığını ifade etti. 

 


Vatandaşın memnuniyetini önemsediğini kaydeden Şevkan , "Parklarımızda eksikliği duyulan çocuk oyun gruplarını parklarımıza yerleştirmeyi planlıyoruz. Yaz ayının gelmesiyle birlikte vatandaşlarımız parklara giderek, streslerini atacaklar. Ekiplerimiz ilçe merkezi ve mahallelerimizde yoğun bir şekilde çalışmalara devam ediyor.

 


Ekiplerin, bakımsızlıktan kullanılamaz hale gelen tüm parklarda tadilat yaptığını ifade eden Şevkan , parklardaki bank eksikliği, aydınlatma, çöp kovaları, sulama, çim yama gibi eksiklikleri ve boyama çalışmalarının hızlı bir şekilde tamamlandığını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.