Denizli Acıpayam'da Ramazan Davulcusundan Nostalji Bir Görüntü

GÜNDEM 27.05.2017 - 13:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Acıpayam'da Ramazan Davulcusundan Nostalji Bir Görüntü

Denizli’nin Acıpayam İlçesinde Ramazan Davulcusu vatandaşlara nostalji yaşatıyor. Denizli Acıpayam İlçesi Akalan Mahallesi’nde davul çalarak vatandaşlara sahura davet eden Ramazan Davulcusunun vasıtasını görenler değişik bir duygu yaşadıklarını ifade ettiler. Ramazan Davulcusu Hüseyin Gümüş aracının arkasına taktığı Fayton ile vatandaşları uyandırmak için Akalan sokaklarında dolaşıyor. Amacının vatandaşları nostaljı yaşatmak olduğunu belirten Ramazan Davulcusu Hüseyin Gümüş "Uzun yıllardan beri çalgıcı mesleği ile uğraşıyorum. Ramazan davulcusu olarak bu yıl Akalan Mahallesinde bir değişiklik yaparak vatandaşları uyandırmak istedim. Fayton ile Akalan sokaklarında vatandaşları sahura davet ediyorum. Faytonu gören vatandaşlarda büyük ilgi gösteriyor. Bu ilgiden ben de memnunum" şeklinde konuştu.  

Denizli’nin Acıpayam İlçesinde Ramazan Davulcusu vatandaşlara nostalji yaşatıyor.

Denizli Acıpayam İlçesi Akalan Mahallesi’nde davul çalarak vatandaşlara sahura davet eden Ramazan Davulcusunun vasıtasını görenler değişik bir duygu yaşadıklarını ifade ettiler.

Ramazan Davulcusu Hüseyin Gümüş aracının arkasına taktığı Fayton ile vatandaşları uyandırmak için Akalan sokaklarında dolaşıyor.

Amacının vatandaşları nostaljı yaşatmak olduğunu belirten Ramazan Davulcusu Hüseyin Gümüş "Uzun yıllardan beri çalgıcı mesleği ile uğraşıyorum. Ramazan davulcusu olarak bu yıl Akalan Mahallesinde bir değişiklik yaparak vatandaşları uyandırmak istedim. Fayton ile Akalan sokaklarında vatandaşları sahura davet ediyorum. Faytonu gören vatandaşlarda büyük ilgi gösteriyor. Bu ilgiden ben de memnunum" şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.