Denizli Acıpayamlı Şehidine Ağlıyor

DENİZLİ 11.02.2017 - 19:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Acıpayamlı Şehidine Ağlıyor

El Bab'da kahramanca savaşan askerlerimizden Acıpayam'lı Uzman Çavuş'un şehadet haberi ilçeyi yasa boğdu.

Acıpayam'a bağlı Güney Mahallesinden olan şehidimizin ailesine başsağlığı için gelen heyet acı haberi gözyaşları içinde ilettiler.   Ali ve Menendi Güngör'e oğullarının şehit haberine Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlı er, Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Ömer Uludağ verdiler.   Kahraman Şehidimiz Emin Güngör'ün baba ocağına acı haberin ulaşmasının ardından vatandaşlar buraya koştu. Şehidimizin baba ocağına dev Türk bayrağı asıldı.  
El Bab'da kahramanca savaşan askerlerimizden Acıpayam'lı Uzman Çavuş'un şehadet haberi ilçeyi yasa boğdu.

Acıpayam'a bağlı Güney Mahallesinden olan şehidimizin ailesine başsağlığı için gelen heyet acı haberi gözyaşları içinde ilettiler.

 

Ali ve Menendi Güngör'e oğullarının şehit haberine Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlı er, Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Ömer Uludağ verdiler.

 

Kahraman Şehidimiz Emin Güngör'ün baba ocağına acı haberin ulaşmasının ardından vatandaşlar buraya koştu. Şehidimizin baba ocağına dev Türk bayrağı asıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.