Denizli AGD'den Ramazan Ayı’na Saygı Ödülü

DENİZLİ 20.07.2017 - 13:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli AGD'den Ramazan Ayı’na Saygı Ödülü

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi bir ilke daha imza attı. Ramazan ayına ve manevi değerlere gösterdikleri saygı ve hassasiyetlerinden dolayı lokanta, büfe gibi ev dışında yenilip içilen iş yerlerini Ramazan-ı Şerif ayı içinde kapalı tutan iş yeri sahiplerini ödüllendirdi.

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi bir ilke daha imza attı. Ramazan ayına ve manevi değerlere gösterdikleri saygı ve hassasiyetlerinden dolayı lokanta, büfe gibi ev dışında yenilip içilen iş yerlerini Ramazan-ı  Şerif ayı  içinde kapalı tutan iş yeri sahiplerini ödüllendirdi.      Bir teşekkür levhasıyla ilgili iş yerlerini ziyaret eden Anadolu Gençlik Derneği mensupları, manevi değerlere sahip çıkmalarından dolayı iş yeri çalışanlarını tebrik etti. Ziyaret edilen iş yeri sahipleri de memnuniyetlerini belirttiler. Kendilerini unutmadıklarından dolayı Anadolu Gençlik Derneği’ne teşekkür ettiler.      Bir kokoreç lokantasında ustabaşı olarak çalışan Ordulu Nurettin usta, ziyaretten çok duygulandı: “Bunca senedir, oruca bu seneki kadar ilgisiz kalındığını görmedim. Halbuki havalar serin geçti. Bizim çocukluğumuzda küçük büyük herkes oruç tutardı. Sokakta oruç yiyeni göremezdik. Anadolu Gençlik Derneği’nin konuya duyarlılığını görünce o günleri hatırladım. Bu hassasiyeti hepimiz göstermeliyiz. Dinimiz olmasa hayatın ne önemi var?” diyerek görüşlerini aktardı.       Anadolu Gençlik Derneği mensupları,  söz konusu iş yerlerini ziyaretten sonra “Asıl büyük ödül ahirette” diyerek, Ramazan Ayının ruhuna yakışır şekilde Peygamber Efendimiz’in “Eğer siz layıkıyla tevekkül etmiş olsaydınız, Allah sizi, kuşları rızıklandırdığı gibi rızıklandırırdı. Onlar sabahleyin yuvalarından aç çıkarlar, akşam döndüklerinde karınları toktur.” Nebevi mesajına ittiba etmenin bir göstergesi olarak bu ramazan ayında müessesenizde göstermiş olduğunuz hassasiyetinizden dolayı teşekkür eder Rabbimizden hayırlı, bereketli ve bol rızıklar ihsan etmesini temenni ederiz" yazılı tebrik belgesiyle ödüllerini verdiler ve hatıra resmi çektirdiler.   Bir iş yeri ziyaretinde Yazar Şakir Tarım ve AGD Tanıtım Ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin bir iş yeri çalışanlarına ödüllerini takdim ederken.   
Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi bir ilke daha imza attı. Ramazan ayına ve manevi değerlere gösterdikleri saygı ve hassasiyetlerinden dolayı lokanta, büfe gibi ev dışında yenilip içilen iş yerlerini Ramazan-ı Şerif ayı içinde kapalı tutan iş yeri sahiplerini ödüllendirdi.

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi bir ilke daha imza attı. Ramazan ayına ve manevi değerlere gösterdikleri saygı ve hassasiyetlerinden dolayı lokanta, büfe gibi ev dışında yenilip içilen iş yerlerini Ramazan-ı  Şerif ayı  içinde kapalı tutan iş yeri sahiplerini ödüllendirdi.

    

Bir teşekkür levhasıyla ilgili iş yerlerini ziyaret eden Anadolu Gençlik Derneği mensupları, manevi değerlere sahip çıkmalarından dolayı iş yeri çalışanlarını tebrik etti. Ziyaret edilen iş yeri sahipleri de memnuniyetlerini belirttiler. Kendilerini unutmadıklarından dolayı Anadolu Gençlik Derneği’ne teşekkür ettiler.

    

Bir kokoreç lokantasında ustabaşı olarak çalışan Ordulu Nurettin usta, ziyaretten çok duygulandı: “Bunca senedir, oruca bu seneki kadar ilgisiz kalındığını görmedim. Halbuki havalar serin geçti. Bizim çocukluğumuzda küçük büyük herkes oruç tutardı. Sokakta oruç yiyeni göremezdik. Anadolu Gençlik Derneği’nin konuya duyarlılığını görünce o günleri hatırladım. Bu hassasiyeti hepimiz göstermeliyiz. Dinimiz olmasa hayatın ne önemi var?” diyerek görüşlerini aktardı.

     

Anadolu Gençlik Derneği mensupları,  söz konusu iş yerlerini ziyaretten sonra “Asıl büyük ödül ahirette” diyerek, Ramazan Ayının ruhuna yakışır şekilde Peygamber Efendimiz’in “Eğer siz layıkıyla tevekkül etmiş olsaydınız, Allah sizi, kuşları rızıklandırdığı gibi rızıklandırırdı. Onlar sabahleyin yuvalarından aç çıkarlar, akşam döndüklerinde karınları toktur.” Nebevi mesajına ittiba etmenin bir göstergesi olarak bu ramazan ayında müessesenizde göstermiş olduğunuz hassasiyetinizden dolayı teşekkür eder Rabbimizden hayırlı, bereketli ve bol rızıklar ihsan etmesini temenni ederiz" yazılı tebrik belgesiyle ödüllerini verdiler ve hatıra resmi çektirdiler.

 

Bir iş yeri ziyaretinde Yazar Şakir Tarım ve AGD Tanıtım Ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin bir iş yeri çalışanlarına ödüllerini takdim ederken. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.