Denizli AGD İstanbul’a Çıkarma Yaptı

GÜNDEM 17.06.2019 - 10:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli AGD İstanbul’a Çıkarma Yaptı

Anadolu Gençlik Derneği’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği İstanbul’un Fethi ve Gençlik Şöleni büyük bir coşkuyla İstanbul Esenler Stadyumu’nda kutlandı.Denizli AGD Temsilciliği de bu büyük coşkuya çıkarma yaptı.   İstanbul’un fethinin 566. yıl dönümü münasebetiyle Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi de İstanbul’a çıkarma yaptı. Denizli’den de bir çok gencin katıldığı programda; Fatih Sultan Mehmet Han’ın Kabri, Abdülhamit Han’ın kabri,  Merkezefendi Türbesi, Eyüp Sultan Türbesi, Merhum Milli Görüş Lideri Prof.Dr. Necmettin Erbakan Hoca’nın kabri ziyaret edildi. Ziyaretlerin ardından İstanbul Esenler Stadyumu’na geçilerek, İstanbul’un Fethinin 566. yıl dönümü büyük bir coşkuyla kutlandı.     Programda konuşan AGD Genel Başkanı Salih Turhan,   “Binlerce gencimiz, Eba Eyyüb el- Ensari Hazretlerini, Fatih Sultan Mehmet Han’ı ve Merhum Erbakan Hocamızı ziyaret ettiler. Onların manevi huzurlarında heyecanlarını tazelediler” ifadelerini kullandı. En zor şartlar altında bile istikametten ayrılmamanın en büyük zafer olduğunu söyleyen Turhan “Akşemseddin, İslam ordusunun kumandanı Fatih’e ne anlattıysa, bugün Anadolu Gençlik de gençlere onu anlatıyor” dedi.     Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şube Başkanı Yunus Genç ise “Nice Fatihler, AGD‘nin çatısı altında yetişecek, bu ülkeye ve bütün insanlığa faydalı olacaktır Allah’ın izniyle. Sizlere Fetih ve Gençlik Şölenimizde bizlerle bir arada olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da İstanbul olarak ev sahipliğini ifa etme şerefine Rabbim bizleri vasıl eylesin” dedi.         

Anadolu Gençlik Derneği’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği İstanbul’un Fethi ve Gençlik Şöleni büyük bir coşkuyla İstanbul Esenler Stadyumu’nda kutlandı.Denizli AGD Temsilciliği de bu büyük coşkuya çıkarma yaptı.

 

İstanbul’un fethinin 566. yıl dönümü münasebetiyle Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi de İstanbul’a çıkarma yaptı. Denizli’den de bir çok gencin katıldığı programda; Fatih Sultan Mehmet Han’ın Kabri, Abdülhamit Han’ın kabri,  Merkezefendi Türbesi, Eyüp Sultan Türbesi, Merhum Milli Görüş Lideri Prof.Dr. Necmettin Erbakan Hoca’nın kabri ziyaret edildi. Ziyaretlerin ardından İstanbul Esenler Stadyumu’na geçilerek, İstanbul’un Fethinin 566. yıl dönümü büyük bir coşkuyla kutlandı.

 

 

Programda konuşan AGD Genel Başkanı Salih Turhan,   “Binlerce gencimiz, Eba Eyyüb el- Ensari Hazretlerini, Fatih Sultan Mehmet Han’ı ve Merhum Erbakan Hocamızı ziyaret ettiler. Onların manevi huzurlarında heyecanlarını tazelediler” ifadelerini kullandı. En zor şartlar altında bile istikametten ayrılmamanın en büyük zafer olduğunu söyleyen Turhan “Akşemseddin, İslam ordusunun kumandanı Fatih’e ne anlattıysa, bugün Anadolu Gençlik de gençlere onu anlatıyor” dedi.

 

 

Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şube Başkanı Yunus Genç ise “Nice Fatihler, AGD‘nin çatısı altında yetişecek, bu ülkeye ve bütün insanlığa faydalı olacaktır Allah’ın izniyle. Sizlere Fetih ve Gençlik Şölenimizde bizlerle bir arada olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da İstanbul olarak ev sahipliğini ifa etme şerefine Rabbim bizleri vasıl eylesin” dedi.   

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.