Denizli AGD Şube Başkanı Öztürk'den ilk ders mesajı

DENİZLİ 10.09.2019 - 11:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli AGD Şube Başkanı Öztürk'den ilk ders mesajı

Yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması nedeniyle bir açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, ilk dersin önce ahlak ve maneviyat olması gerektiğini belirtti.   Milyonlarca öğrencinin 2019-2020 eğitim ve öğretim yılına merhaba dediğini ve tüm öğrencilere başarılar dileyen Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, eğitimde ‘Ahlak ve maneviyat’ vurgusu yaptı. Öztürk açıklamasında, “Önderimiz Hz Muhammed´i (s.a.v) Eğitimde baş tarafa koymamız gerektiğini belirterek Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi olarak, Peygamberimiz ve önderimiz o kutlu nebinin izinde giden bir gençlik için çalışıyoruz” dedi.    Öztürk açıklamasında, Rahmetli Erbakan Hoca’nın Eğitimle ilgili görüşlerine de yer vererek şunları aktardı; Rahmetli Erbakan Hoca ‘Eğitim Öğretimde asıl mesele çocukların kalbine ne koyduğunuzdur. Siz iyi bir Matematikçi yetiştirebilirsiniz. Ancak eğer siz ona ahlak ve maneviyat duygusu vermemişseniz, ondan çok iyi bir kasa hırsızı yetişir’ demişti. Bu bağlamda çocukların kalbine Allah ve Peygamber sevgisi, vatan, millet sevgisi koymalıyız.   Yine Erbakan Hocamızdan Öğretmenlerimize… “Bizim Öğretmenlerimiz, yetiştirecekleri şuurlu nesiller ile insanlığı felakete sürükleyen ırkçı emperyalizmin ve işbirlikçilerinin insanlığı yok etme planlarını etkisiz hale getirmenin lokomotifi olmalıdır. İşte o zaman tarih onları şuurlu nesiller yetiştirerek yeni bir dünya kurmuş kahramanlar olarak yazacaktır.”    Bizler Anadolu Gençlik olarak, bir yıl sonrasını düşünüyorsanız bir tohum ekin. On yıl sonrası düşünüyorsanız bir fidan dikin. Yüz yıl sonrasını düşünüyorsanız bir genç/ insan yetiştirin düsturuyla hareket eden misyonu ve vizyonuyla gençleri kucaklayan ilmi sohbetleriyle sosyal faaliyetleriyle teknolojiyi üst seviyede kullanmasıyla sizlerden aldığımız gücü yine sizler için kullanarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Eğitim öğretim yılının öğretmenlere öğrencilere ve velilere hayırlı olması dileğiyle. Yarınımızın teminatı olan siz gençlerimizi merkezlerimize çay içmeye bekliyoruz.   

Yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması nedeniyle bir açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, ilk dersin önce ahlak ve maneviyat olması gerektiğini belirtti.

 

Milyonlarca öğrencinin 2019-2020 eğitim ve öğretim yılına merhaba dediğini ve tüm öğrencilere başarılar dileyen Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, eğitimde ‘Ahlak ve maneviyat’ vurgusu yaptı. Öztürk açıklamasında, “Önderimiz Hz Muhammed´i (s.a.v) Eğitimde baş tarafa koymamız gerektiğini belirterek Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi olarak, Peygamberimiz ve önderimiz o kutlu nebinin izinde giden bir gençlik için çalışıyoruz” dedi. 

 

Öztürk açıklamasında, Rahmetli Erbakan Hoca’nın Eğitimle ilgili görüşlerine de yer vererek şunları aktardı; Rahmetli Erbakan Hoca ‘Eğitim Öğretimde asıl mesele çocukların kalbine ne koyduğunuzdur. Siz iyi bir Matematikçi yetiştirebilirsiniz. Ancak eğer siz ona ahlak ve maneviyat duygusu vermemişseniz, ondan çok iyi bir kasa hırsızı yetişir’ demişti. Bu bağlamda çocukların kalbine Allah ve Peygamber sevgisi, vatan, millet sevgisi koymalıyız.

 

Yine Erbakan Hocamızdan Öğretmenlerimize… “Bizim Öğretmenlerimiz, yetiştirecekleri şuurlu nesiller ile insanlığı felakete sürükleyen ırkçı emperyalizmin ve işbirlikçilerinin insanlığı yok etme planlarını etkisiz hale getirmenin lokomotifi olmalıdır. İşte o zaman tarih onları şuurlu nesiller yetiştirerek yeni bir dünya kurmuş kahramanlar olarak yazacaktır.”

 

 Bizler Anadolu Gençlik olarak, bir yıl sonrasını düşünüyorsanız bir tohum ekin. On yıl sonrası düşünüyorsanız bir fidan dikin. Yüz yıl sonrasını düşünüyorsanız bir genç/ insan yetiştirin düsturuyla hareket eden misyonu ve vizyonuyla gençleri kucaklayan ilmi sohbetleriyle sosyal faaliyetleriyle teknolojiyi üst seviyede kullanmasıyla sizlerden aldığımız gücü yine sizler için kullanarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.


Eğitim öğretim yılının öğretmenlere öğrencilere ve velilere hayırlı olması dileğiyle. Yarınımızın teminatı olan siz gençlerimizi merkezlerimize çay içmeye bekliyoruz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.