Denizli Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Başarı Dolu Dönem

18.01.2019 - 18:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Başarı Dolu Dönem

Denizli’mizin güzide eğitim kurumlarından olan, Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının İlk Döneminde dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi.   Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Osman Çakıroğlu şunları söyledi.Okulumuz,henüz yeni bir maziye sahip olmasına rağmen,başarılı bir dönem geçirmiştir.Öğrencilerimiz,öğretmenlerinin rehberliğinde her alanda müthiş bir efor sarf ederek yarışmalara hazırlandılar.Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da başarılı bir dönem geçirdiler. Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak; Denizli ilinde ‘’Ezan Okuma İl Birincisi’’,Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında,Kızlarda il birincisi,Erkeklerde il ikincisi,Hafızlık Yarışmasında Erkeklerde ve Kızlarda il ikincisi,Genç Sesler Musiki Yarışmasında Kızlarda il birincisi,Erkeklerde il ikincisi,Hutbe Yarışmasında il dördüncüsü,Atletizm Yarışmasında il birincisi,Hentbol Yarışmasında il ikincisi olarak sevindirici başarılara imza atmışlardır.Öğrencilerimizin her birini,Okul Yönetimi olarak teker teker tebrik ederiz.Başarılarının daim olmasını temenni ederiz diyen Osman Çakıroğlu,tabiki de bu başarılarda çok büyük emekleri olan saygı değer öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ederiz dedi. Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi bugün ayrıca,dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi.2018-2019 Öğretim Yılının ilk döneminde;   9.Sınıf Dereceye Girenler 1.Hüsna Nur Polat 2.Hayrunnisa Bulut 3.Hatice Kalem   10. Sınıf Dereceye Girenler 1.Esra Uzar 2.Tuğçe Buse Ordu 3.Ömer Sacid Pehlivan   11. Sınıf Dereceye Girenler 1.Beyza Nur Ulu 2.Ömer Yasin Kaftan 3.Ümmü Sena Kaçar   12. Sınıf Dereceye Girenler 1.Hatice Bayık 2.Beyza Erol 3.Nisa Nur Acar   Dereceye giren tüm öğrencilere plaketleri takdim edilerek ödüllendirilmiştir. İnşallah önümüzdeki dönem ve dönemlerde bu başarıların artarak devam etmesini temenni ettiklerini söyleyen Osman Çakıroğlu,tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı tatiller dilerim dedi.

Denizli’mizin güzide eğitim kurumlarından olan, Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının İlk Döneminde dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Osman Çakıroğlu şunları söyledi.Okulumuz,henüz yeni bir maziye sahip olmasına rağmen,başarılı bir dönem geçirmiştir.Öğrencilerimiz,öğretmenlerinin rehberliğinde her alanda müthiş bir efor sarf ederek yarışmalara hazırlandılar.Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da başarılı bir dönem geçirdiler.

Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak; Denizli ilinde ‘’Ezan Okuma İl Birincisi’’,Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında,Kızlarda il birincisi,Erkeklerde il ikincisi,Hafızlık Yarışmasında Erkeklerde ve Kızlarda il ikincisi,Genç Sesler Musiki Yarışmasında Kızlarda il birincisi,Erkeklerde il ikincisi,Hutbe Yarışmasında il dördüncüsü,Atletizm Yarışmasında il birincisi,Hentbol Yarışmasında il ikincisi olarak sevindirici başarılara imza atmışlardır.Öğrencilerimizin her birini,Okul Yönetimi olarak teker teker tebrik ederiz.Başarılarının daim olmasını temenni ederiz diyen Osman Çakıroğlu,tabiki de bu başarılarda çok büyük emekleri olan saygı değer öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ederiz dedi.

Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi bugün ayrıca,dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi.2018-2019 Öğretim Yılının ilk döneminde;

 

9.Sınıf Dereceye Girenler

1.Hüsna Nur Polat

2.Hayrunnisa Bulut

3.Hatice Kalem

 

10. Sınıf Dereceye Girenler

1.Esra Uzar

2.Tuğçe Buse Ordu

3.Ömer Sacid Pehlivan

 

11. Sınıf Dereceye Girenler

1.Beyza Nur Ulu

2.Ömer Yasin Kaftan

3.Ümmü Sena Kaçar

 

12. Sınıf Dereceye Girenler

1.Hatice Bayık

2.Beyza Erol

3.Nisa Nur Acar

 

Dereceye giren tüm öğrencilere plaketleri takdim edilerek ödüllendirilmiştir.

İnşallah önümüzdeki dönem ve dönemlerde bu başarıların artarak devam etmesini temenni ettiklerini söyleyen Osman Çakıroğlu,tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı tatiller dilerim dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.