Denizli AK Parti'de yerel seçim temayül yoklaması

SİYASET 18.11.2018 - 16:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli AK Parti'de yerel seçim temayül yoklaması

AK Parti Denizli İl Başkanlığı, 31 Mart yerel seçim belediye başkan aday adayları için temayül yoklaması yapıyor.   AK Parti Denizli İl Başkanlığı, yerel seçimler öncesi bin 700 delege ile dijital ortamda sandık başına giderek temayül yoklaması gerçekleştirdi.  Temayül yoklaması Merkezefendi Belediyesi Beketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi. Yoklamaya AK Parti Grup Başkanvekili ve AK Parti Tokat Milletvekili Özlem Zengin, milletvekilleri ve Belediye Başkanları’da katıldı. Yerel seçimlerde partiden belediye başkanı adayı olmak için başvuranlara yönelik teşkilat içinde gerçekleştirilen yoklama dijital ortamda yapıldı.    Temayül yoklaması ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan zengin, yoklamanın Türkiye’nin bütün kentlerinde yapıldığını söyledi. 81 ilde ilk defa yeni bir sistemle temayül yoklaması yaptıklarını anımsatan Zengin, “Modern bir sistem. Hızlı bir şekilde oy verme işleminin yapılmasını hedefledik. 3 ton kağıt israfını önlenmiş oldu. Hızlı bir şekilde karar vericilerin önünde düşüyor sonuçlar. Heycanlıyız ve mutluyuz" diye konuştu.  Açıklamaların ardından yoklamaya geçildi. Dijital ortamda yapılan oy verme işleminin saat 16.00’da sona ereceği belirtildi.         

AK Parti Denizli İl Başkanlığı, 31 Mart yerel seçim belediye başkan aday adayları için temayül yoklaması yapıyor.

 

AK Parti Denizli İl Başkanlığı, yerel seçimler öncesi bin 700 delege ile dijital ortamda sandık başına giderek temayül yoklaması gerçekleştirdi. 


Temayül yoklaması Merkezefendi Belediyesi Beketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi. Yoklamaya AK Parti Grup Başkanvekili ve AK Parti Tokat Milletvekili Özlem Zengin, milletvekilleri ve Belediye Başkanları’da katıldı. Yerel seçimlerde partiden belediye başkanı adayı olmak için başvuranlara yönelik teşkilat içinde gerçekleştirilen yoklama dijital ortamda yapıldı. 

 

Temayül yoklaması ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan zengin, yoklamanın Türkiye’nin bütün kentlerinde yapıldığını söyledi. 81 ilde ilk defa yeni bir sistemle temayül yoklaması yaptıklarını anımsatan Zengin, “Modern bir sistem. Hızlı bir şekilde oy verme işleminin yapılmasını hedefledik. 3 ton kağıt israfını önlenmiş oldu. Hızlı bir şekilde karar vericilerin önünde düşüyor sonuçlar. Heycanlıyız ve mutluyuz" diye konuştu. 


Açıklamaların ardından yoklamaya geçildi. Dijital ortamda yapılan oy verme işleminin saat 16.00’da sona ereceği belirtildi. 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.