Denizli Ak Parti Milletvekili Ramazanoğlu "Milletin İktidarı İçin Evet"

SİYASET 01.04.2017 - 15:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Ak Parti Milletvekili Ramazanoğlu "Milletin İktidarı İçin Evet"

Denizli Ak Parti Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu Referandum çalışmalarına Komşu il Muğla ve Denizli'de tekstil fabrikalarında ziyarette bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar Önceki Dönem Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, “Rejim değil, sistem değişecek ve Türkiye vites yükselterek reformlara hız verecek. Kaybedecek bir dakikamız bile yok” dedi.   Aile ve Sosyal Politikalar Önceki Dönem Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, 16 Nisan Halk Oylaması çalışmalarını komşu il Muğla ve Denizli’deki tekstil fabrikaları ziyaretleriyle devam ettirdi.     Muğla’da sevgi ile karşılanan Dr. Ramazanoğlu, AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret ettikten sonra; 2015’te Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde şehit düşen Altuğ Pek’in ailesinin evine gitti. Muğla Öğretmenevi’nde şehit yakınları ve gaziler ile birlikte yemek yiyen Dr. Ramazanoğlu, huzurevi sakinleriyle de bir araya geldi.   MUĞLALILARLA BULUŞTU Muğla’da sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla buluşarak Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi’ni anlatan Dr. Ramazanoğlu, tüm sorulara içtenlikle cevap vererek vatandaşın kafalasındaki soru işaretlerini giderdi. Dr. Ramazanoğlu’nun Muğla Özel Eğitim İş Uygulama Okulu ziyaretinde ise renkli görüntüler yaşandı.   FABRİKA ZİYARETLERİNE DEVAM Referandum çalışmaları için Denizli’ye dönen  Aile ve Sosyal Politikalar Önceki Dönem Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, fabrikalarda işçilerle buluştu. Dr. Ramazanoğlu, Rateks, Nesa Tekstil ve Tan Tekstil’de bilgilendirmeler yaptı.     KAYBEDECEK BİR DAKİKAMIZ BİLE YOK Dr. Ramazanoğlu; buluşmalarda yaptığı konuşmalarda, Türkiye’nin kaybedecek vaktinin olmadığını söyledi, “Milletimiz Vesayet odaklarına yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile dur diyecek. Kurulamayan hükümetler koalisyonlar olmayacak. Geçmişte, Bülent Ecevit ve Ahmet Necdet  Sezer de aynı ekoldendi. Ama o zamanki tartışmalardan en çok milletimiz zarar gördü, yorukdu. Bu bir sistem değişikliğidir, rejim değişikliği değil. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye vites yükseltip reformlara hız verecek. Kaybedecek bir dakikamız bile yok, o yüzden her gün sizlerleyim. 16 Nisan’da milletin iktidarı için evet diyeceğiz” dedi.
Denizli Ak Parti Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu Referandum çalışmalarına Komşu il Muğla ve Denizli'de tekstil fabrikalarında ziyarette bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar Önceki Dönem Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, “Rejim değil, sistem değişecek ve Türkiye vites yükselterek reformlara hız verecek. Kaybedecek bir dakikamız bile yok” dedi.

 

Aile ve Sosyal Politikalar Önceki Dönem Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, 16 Nisan Halk Oylaması çalışmalarını komşu il Muğla ve Denizli’deki tekstil fabrikaları ziyaretleriyle devam ettirdi.

 

 

Muğla’da sevgi ile karşılanan Dr. Ramazanoğlu, AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret ettikten sonra; 2015’te Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde şehit düşen Altuğ Pek’in ailesinin evine gitti. Muğla Öğretmenevi’nde şehit yakınları ve gaziler ile birlikte yemek yiyen Dr. Ramazanoğlu, huzurevi sakinleriyle de bir araya geldi.

 

MUĞLALILARLA BULUŞTU

Muğla’da sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla buluşarak Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi’ni anlatan Dr. Ramazanoğlu, tüm sorulara içtenlikle cevap vererek vatandaşın kafalasındaki soru işaretlerini giderdi. Dr. Ramazanoğlu’nun Muğla Özel Eğitim İş Uygulama Okulu ziyaretinde ise renkli görüntüler yaşandı.

 

FABRİKA ZİYARETLERİNE DEVAM

Referandum çalışmaları için Denizli’ye dönen  Aile ve Sosyal Politikalar Önceki Dönem Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, fabrikalarda işçilerle buluştu. Dr. Ramazanoğlu, Rateks, Nesa Tekstil ve Tan Tekstil’de bilgilendirmeler yaptı.

 

 

KAYBEDECEK BİR DAKİKAMIZ BİLE YOK

Dr. Ramazanoğlu; buluşmalarda yaptığı konuşmalarda, Türkiye’nin kaybedecek vaktinin olmadığını söyledi, “Milletimiz Vesayet odaklarına yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile dur diyecek. Kurulamayan hükümetler koalisyonlar olmayacak. Geçmişte, Bülent Ecevit ve Ahmet Necdet  Sezer de aynı ekoldendi. Ama o zamanki tartışmalardan en çok milletimiz zarar gördü, yorukdu. Bu bir sistem değişikliğidir, rejim değişikliği değil. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye vites yükseltip reformlara hız verecek. Kaybedecek bir dakikamız bile yok, o yüzden her gün sizlerleyim. 16 Nisan’da milletin iktidarı için evet diyeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.