Denizli AkParti İl Başkanı Necip Filiz "Bir Gün Hepimiz Yaşlanacağız"

YAŞAM 17.03.2017 - 16:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli AkParti İl Başkanı Necip Filiz "Bir Gün Hepimiz Yaşlanacağız"

Hepimizin ortak paydası insan olmaktır ve unutmamalıyız ki bir gün hepimiz yaşlanacağız.18-24 Mart Yaşlılar Haftası Kutlu Olsun.

    Yaşlılarımız birlik ve beraberliğimizi simgeleyen  kutsal değerlerimizin başında gelmektedir.   Yaşlılarımız, yaşanmışlıklarıyla geçmişimiz, örnek aldığımız tecrübeleriyle geleceğimizdir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır.   Yaşlılarımıza değer vermek milletimizin en önemli töresi, vazgeçilmez geleneğidir. Bu geleneği yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak görevi de elbette bizlere düşmektedir.   Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak devletimizin ve halkımızın öncelikli görevleri arasındadır.   Büyüklerin varlığı bağlı olduğu ailenin birleştirici unsurudur.   Geçmişte yaşama etkin biçimde katılarak, bugünlere ulaşılmasında önemli rol oynayan yaşlılara yakınlık göstermek, gereksinim duyduklarında destek vermek ve yardım eli uzatmak, unutmamamız ve gelecek kuşaklara da aktarmamız gereken köklü geleneklerimizdendir.  Bu bakımdan çocuklarımıza, büyüklerine gösterecekleri sevgi ve saygının önemini anlatıp, aradaki bağları daha da sağlamlaştırmalıyız.   Yaşlılarımızla deneyim ve birikimlerini paylaşmalı, onların yaşama etkin bir biçimde katılmalarına imkân sağlamalı, toplum için ne kadar değerli olduklarını anlamalarını ve yaşama sevinçlerini kaybetmemelerini sağlamalıyız.   Ne mutlu ki, bizler, millet olarak, saygıdeğer büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, bilakis, onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe mensubuz.   Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin “ 18-24 MART YAŞLILARA SAYGI HAFTASI ”nı kutluyor, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılarımla ellerinden öpüyorum
Hepimizin ortak paydası insan olmaktır ve unutmamalıyız ki bir gün hepimiz yaşlanacağız.18-24 Mart Yaşlılar Haftası Kutlu Olsun.

 

 

Yaşlılarımız birlik ve beraberliğimizi simgeleyen  kutsal değerlerimizin başında gelmektedir.

 

Yaşlılarımız, yaşanmışlıklarıyla geçmişimiz, örnek aldığımız tecrübeleriyle geleceğimizdir.

Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır.

 

Yaşlılarımıza değer vermek milletimizin en önemli töresi, vazgeçilmez geleneğidir. Bu geleneği yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak görevi de elbette bizlere düşmektedir.

 

Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak devletimizin ve halkımızın öncelikli görevleri arasındadır.

 

Büyüklerin varlığı bağlı olduğu ailenin birleştirici unsurudur.

 

Geçmişte yaşama etkin biçimde katılarak, bugünlere ulaşılmasında önemli rol oynayan yaşlılara yakınlık göstermek, gereksinim duyduklarında destek vermek ve yardım eli uzatmak, unutmamamız ve gelecek kuşaklara da aktarmamız gereken köklü geleneklerimizdendir.  Bu bakımdan çocuklarımıza, büyüklerine gösterecekleri sevgi ve saygının önemini anlatıp, aradaki bağları daha da sağlamlaştırmalıyız.

 

Yaşlılarımızla deneyim ve birikimlerini paylaşmalı, onların yaşama etkin bir biçimde katılmalarına imkân sağlamalı, toplum için ne kadar değerli olduklarını anlamalarını ve yaşama sevinçlerini kaybetmemelerini sağlamalıyız.

 

Ne mutlu ki, bizler, millet olarak, saygıdeğer büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, bilakis, onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe mensubuz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin “ 18-24 MART YAŞLILARA SAYGI HAFTASI ”nı kutluyor, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılarımla ellerinden öpüyorum

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.