Denizli ALDU TURİZM Kurucusu Ali Durmuş 2019'u Daha İyi Bekliyoruz

DENİZLİ 20.12.2018 - 16:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli ALDU TURİZM Kurucusu Ali Durmuş 2019'u Daha İyi Bekliyoruz

ALDU TURİZM Ve Turkey Magic Travel kurucusu Ali Durmuş,Türkiye turizminin 2018 yılında iyi bir sezon geçirdiğini söyleyerek ,2019 yılının daha iyi göründüğünü söyledi. Ali Durmuş şöyle konuştu; "Biz turizmciler Türkiye’nin hem tarihi ve turistik yerlerini  tanıtmayı hem de turistler için konforlu ve güvenli olduğunu göstermeyi amaçlıyoruz.Türkiye turizm pastasından aldığı payı artırmaya devam ederken ,yüksek gelir hedefi için ise başta uzak doğu ülkeleri olmak üzere pazarı çeşitlendirmeye çalışıyoruz.Hindistan ise yüksek gelir getiren turist anlamında ilk sırada bulunurken ,Hindistan’ın Türkiye'ye ilgisi giderek artıyor.Kültür ve sağlık Turizmin merkezlerinden biri olan bölgemiz turizm alanında faaliyetlerini zenginleştirerek Türkiye Turizminde önemli bir merkez haline gelmiştir.Pamukkale'mizdeki sıcak hava balonu ve yamaç paraşüt uçuşları ile birlikte yerli ve yabancı turistlerin bölgeye ilgisi daha da artmıştır.Pamukkale inanç turizmi ,sağlık ve termal turizmi,aktivite spor turizmi ve en önemlisi kültür turizmi olarak Türkiye'nin göz bebeği haline gelmiştir".   2017 yılında 1 milyon 524 bin ziyaretçi ağırlayan Pamukkale’ye 2018 in ilk 9 ayında ise 1 milyon 750 bin turist giriş yapmıştır.Tanıtım faaliyetlerimizin neticesinde bölgemize 2019 yılında daha fazla turist geleceğine inanıyoruz dedi. Türkiye Turizmi ve Pamukkale 2019 da rekorlara imza atacaktır.

ALDU TURİZM Ve Turkey Magic Travel kurucusu Ali Durmuş,Türkiye turizminin 2018 yılında iyi bir sezon geçirdiğini söyleyerek ,2019 yılının daha iyi göründüğünü söyledi.

Ali Durmuş şöyle konuştu; "Biz turizmciler Türkiye’nin hem tarihi ve turistik yerlerini  tanıtmayı hem de turistler için konforlu ve güvenli olduğunu göstermeyi amaçlıyoruz.Türkiye turizm pastasından aldığı payı artırmaya devam ederken ,yüksek gelir hedefi için ise başta uzak doğu ülkeleri olmak üzere pazarı çeşitlendirmeye çalışıyoruz.Hindistan ise yüksek gelir getiren turist anlamında ilk sırada bulunurken ,Hindistan’ın Türkiye'ye ilgisi giderek artıyor.Kültür ve sağlık Turizmin merkezlerinden biri olan bölgemiz turizm alanında faaliyetlerini zenginleştirerek Türkiye Turizminde önemli bir merkez haline gelmiştir.Pamukkale'mizdeki sıcak hava balonu ve yamaç paraşüt uçuşları ile birlikte yerli ve yabancı turistlerin bölgeye ilgisi daha da artmıştır.Pamukkale inanç turizmi ,sağlık ve termal turizmi,aktivite spor turizmi ve en önemlisi kültür turizmi olarak Türkiye'nin göz bebeği haline gelmiştir".

 

2017 yılında 1 milyon 524 bin ziyaretçi ağırlayan Pamukkale’ye 2018 in ilk 9 ayında ise 1 milyon 750 bin turist giriş yapmıştır.Tanıtım faaliyetlerimizin neticesinde bölgemize 2019 yılında daha fazla turist geleceğine inanıyoruz dedi. Türkiye Turizmi ve Pamukkale 2019 da rekorlara imza atacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.