Denizli Alperenleri Muhsin Yazıcıoğlu'nu kabrinde ziyaret etti

GÜNDEM 25.03.2019 - 16:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Alperenleri Muhsin Yazıcıoğlu'nu kabrinde ziyaret etti

Büyük Birlik Partisi’nin kurucu Genel Başkanı  ve Alperen Ocakları’nın kurucusu olan Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün 10.yılı sebebiyle kabrini ziyarette bulunan Denizli Alperen Ocakları İl Başkanı Mustafa Ali Oytun, burada bir açıklamada bulundu. Oytun”  Onun emanetçisi olarak onun çizdiği bu helal yolda ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.     10 yıl önce geçirdiği şaibeli uçak kazasıyla hayatını kaybeden BBP’nin kurucu Genel Başkanı ve Alperen Ocakları’nın kurucusu Muhsin Yazıcıoğlu’nun şahadet yıl dönümü sebebiyle kabrini ziyaret eden Denizli Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı ,” Haklı bir dava, büyük bir dava adamı. Hayatını devletine adamış yiğit bir adamın 10 yıl önce alçakça katledilmesine ne yazık ki tanıklık ettik. O yürekli bir insandı. Onun için devlet her zaman önce gelirdi. Rahmetli Fidan Yazıcıoğlu annemizin de dediği gibi ‘Devlet, Millet çağırıyor der giderdi’. O, Devletini, Milletini asla yalnız bırakmadı. Her zaman devleti için savaştı. Her türlü belaya karşı dik durdu haksızlığa karşı bir Elif nidasıyla dik durdu. Bu duruşu, birçok alçağın ve hainin zoruna gitti, çünkü o kimsenin kuklası ya da adamı olmadı! O hep dava adamıydı Anadolu'nun tertemiz evladıydı. Onu başkaları ile karıştıranlara asla taviz vermedi. Bu durum o alçakların zorlarına gitti. Haince planla bu suikastı gerçekleştirdiler. Bu ülkenin vazgeçilmez değerini, gerçekçi bekasını şehit ettiler. Biz biliyoruz ki bu suikasta sebebiyet olanlar, illa ki cezalarını çekeceklerdir. Bizler onun yolunda, onun yol arkadaşları olarak dik duruşumuzla yürümeye devam edeceğiz” dedi.     “ÇİZDİĞİ BU HELAL YOLDA İLERLEMEYE DEVA EDECEĞİZ” Muhsin Yazıcıoğlu’nun bıraktığı emaneti,  10 yıl sonra da 100 yıl sonrada Alperenler olarak sahip çıkacaklarını belirten Oytun,” Tertemiz elleri ile bu ocağı açan, bu davayı bizlere miras bırakan ve  tüm bunları  dik duruşuyla gerçekleştiren. Örnek aldığımız, yolunu yolumuz bildiğimiz Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun emanetçisi olarak onun çizdiği bu helal yolda ilerlemeye devam edeceğiz. 10 yıl sonra da 100 yıl sonra da Alperenler olarak bu emanete sahip çıkacağız. Şehit Liderim emin olsun ki, bunun hesabı sorulacaktır. Onu onsuz geçen on yılda her gün bu kahpece suikasta neden olanlara karşı kinimizi diri tutarak anıyoruz. Onu on yıl geçse de hep arıyoruz. Onu minnetle anıyor, saygı, sevgi ve şükranla yad ediyoruz” ifadelerini kullandı.  

Büyük Birlik Partisi’nin kurucu Genel Başkanı  ve Alperen Ocakları’nın kurucusu olan Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün 10.yılı sebebiyle kabrini ziyarette bulunan Denizli Alperen Ocakları İl Başkanı Mustafa Ali Oytun, burada bir açıklamada bulundu. Oytun”  Onun emanetçisi olarak onun çizdiği bu helal yolda ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

10 yıl önce geçirdiği şaibeli uçak kazasıyla hayatını kaybeden BBP’nin kurucu Genel Başkanı ve Alperen Ocakları’nın kurucusu Muhsin Yazıcıoğlu’nun şahadet yıl dönümü sebebiyle kabrini ziyaret eden Denizli Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı ,” Haklı bir dava, büyük bir dava adamı. Hayatını devletine adamış yiğit bir adamın 10 yıl önce alçakça katledilmesine ne yazık ki tanıklık ettik. O yürekli bir insandı. Onun için devlet her zaman önce gelirdi. Rahmetli Fidan Yazıcıoğlu annemizin de dediği gibi ‘Devlet, Millet çağırıyor der giderdi’. O, Devletini, Milletini asla yalnız bırakmadı. Her zaman devleti için savaştı. Her türlü belaya karşı dik durdu haksızlığa karşı bir Elif nidasıyla dik durdu. Bu duruşu, birçok alçağın ve hainin zoruna gitti, çünkü o kimsenin kuklası ya da adamı olmadı! O hep dava adamıydı Anadolu'nun tertemiz evladıydı. Onu başkaları ile karıştıranlara asla taviz vermedi. Bu durum o alçakların zorlarına gitti. Haince planla bu suikastı gerçekleştirdiler. Bu ülkenin vazgeçilmez değerini, gerçekçi bekasını şehit ettiler. Biz biliyoruz ki bu suikasta sebebiyet olanlar, illa ki cezalarını çekeceklerdir. Bizler onun yolunda, onun yol arkadaşları olarak dik duruşumuzla yürümeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

“ÇİZDİĞİ BU HELAL YOLDA İLERLEMEYE DEVA EDECEĞİZ”

Muhsin Yazıcıoğlu’nun bıraktığı emaneti,  10 yıl sonra da 100 yıl sonrada Alperenler olarak sahip çıkacaklarını belirten Oytun,” Tertemiz elleri ile bu ocağı açan, bu davayı bizlere miras bırakan ve  tüm bunları  dik duruşuyla gerçekleştiren. Örnek aldığımız, yolunu yolumuz bildiğimiz Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun emanetçisi olarak onun çizdiği bu helal yolda ilerlemeye devam edeceğiz. 10 yıl sonra da 100 yıl sonra da Alperenler olarak bu emanete sahip çıkacağız. Şehit Liderim emin olsun ki, bunun hesabı sorulacaktır. Onu onsuz geçen on yılda her gün bu kahpece suikasta neden olanlara karşı kinimizi diri tutarak anıyoruz. Onu on yıl geçse de hep arıyoruz. Onu minnetle anıyor, saygı, sevgi ve şükranla yad ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.