Denizli-Ankara yolunda kaza! 1 yaralı

DENİZLİ 20.05.2018 - 10:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli-Ankara yolunda kaza! 1 yaralı

Denizli-Ankara yolu üzerinde tek taraflı meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Araçta sıkışan sürücü itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.   Dün meydana gelen kaza; Sevindik Mahallesi, Sevindik Kavşağı olarak bilinen noktaya yakın bir bölgede geldi. İddiaya göre, Hüseyin A. idaresindeki 20 FY 558 plakalı aracı ile Ankara istikametine ilerlerken, Sevindik Kavşağı’nı geçtikten sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek kontrolden çıktı. Savrulan araç önce orta refüje çıktı ve refüjdeki bir ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle yeniden savrulan araç yolun ortasında durdu. Meydana gelen üzücü kaza sonrası sürücü araç içerisinde sıkıştı.   Meydana gelen kaza 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar edildi. Kaza yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta sıkışan sürücüyü titiz bir çalışma sonrası sıkıştığı yerden yaralı olarak çıkardı ve sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri kaza sonrası yaralanan Hüseyin A.’ya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli-Ankara yolu üzerinde tek taraflı meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Araçta sıkışan sürücü itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.

 

Dün meydana gelen kaza; Sevindik Mahallesi, Sevindik Kavşağı olarak bilinen noktaya yakın bir bölgede geldi. İddiaya göre, Hüseyin A. idaresindeki 20 FY 558 plakalı aracı ile Ankara istikametine ilerlerken, Sevindik Kavşağı’nı geçtikten sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek kontrolden çıktı. Savrulan araç önce orta refüje çıktı ve refüjdeki bir ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle yeniden savrulan araç yolun ortasında durdu. Meydana gelen üzücü kaza sonrası sürücü araç içerisinde sıkıştı.

 

Meydana gelen kaza 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar edildi. Kaza yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta sıkışan sürücüyü titiz bir çalışma sonrası sıkıştığı yerden yaralı olarak çıkardı ve sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri kaza sonrası yaralanan Hüseyin A.’ya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.