Denizli-Antalya yolunda buzlanma sürücüler yolda kaldı

DENİZLİ 06.12.2017 - 08:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli-Antalya yolunda buzlanma sürücüler yolda kaldı

Denizli -Antalya Karayolu yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle sürücüler zor anlar yaşıyor. Kar nedeniyle buzlanan yolda zaman zaman küçük çapta kazalar meydana geldi. Sürücüler ekiplerin yolları açması için bekliyor.   Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava ve kar, Denizli’nin yüksek kesimlerinde etkisini gösteriyor. Gece yağan kar nedeniyle Denizli-Antalya karayolunda kar ve buzlanma nedeniyle hazırlıksız yakalanan sürücüler zor anlar yaşıyor. Kaygan yolda zaman zaman küçük ölçekte kazalar meydana geldiği belirtildi.   Serinhisar ilçesinde Akça Rampası ve Çaylı Rampası’nda etkili olan buzlanma sonucu, meydana gelen trafik kazaları nedeniyle her iki yönde yol ulaşıma kapandı. Trafik ekipler yolu ulaşıma açmak için gayret ediyor.    Belediye ekiplerinin tuzlama ve kazı çalışmalarına başlamadığını belirten sürücüler yolda kaldıklarını dile getirdi. Trafik ekiplerinin müdahalesi ve kontrollü olarak trafik rahatlatılmaya çalışılırken, bir yandan da ekiplerin yolda küreme ve tuzlama çalışması yapması bekleniyor.    Yetkililer sürücülerin yanlarında zincir ve çekme halatı bulundurmaları konusunda uyarda bulundu.      

Denizli -Antalya Karayolu yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle sürücüler zor anlar yaşıyor. Kar nedeniyle buzlanan yolda zaman zaman küçük çapta kazalar meydana geldi. Sürücüler ekiplerin yolları açması için bekliyor.

 

Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava ve kar, Denizli’nin yüksek kesimlerinde etkisini gösteriyor. Gece yağan kar nedeniyle Denizli-Antalya karayolunda kar ve buzlanma nedeniyle hazırlıksız yakalanan sürücüler zor anlar yaşıyor. Kaygan yolda zaman zaman küçük ölçekte kazalar meydana geldiği belirtildi.

 

Serinhisar ilçesinde Akça Rampası ve Çaylı Rampası’nda etkili olan buzlanma sonucu, meydana gelen trafik kazaları nedeniyle her iki yönde yol ulaşıma kapandı. Trafik ekipler yolu ulaşıma açmak için gayret ediyor. 

 

Belediye ekiplerinin tuzlama ve kazı çalışmalarına başlamadığını belirten sürücüler yolda kaldıklarını dile getirdi. Trafik ekiplerinin müdahalesi ve kontrollü olarak trafik rahatlatılmaya çalışılırken, bir yandan da ekiplerin yolda küreme ve tuzlama çalışması yapması bekleniyor.

 

 Yetkililer sürücülerin yanlarında zincir ve çekme halatı bulundurmaları konusunda uyarda bulundu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.