Denizli Antalya yolunda kaza: 3 yaralı

ASAYİŞ 11.03.2020 - 15:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Antalya yolunda kaza: 3 yaralı

Denizli Acıpayam İlçesi’nde Denizli - Antalya karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu otomobil takla atarak durdu. Otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre Acıpayam İlçesi Antalya yolu üzerinde Aynes Kavşağı olarak bilinen mevkide kamyon ile otomobil çarpıştı. Kaza sonrası kontrolü kaybeden otomobil takla atarak ters dönerek durdu. Kazada otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı. Çevredekilerin yardıma koştuğu kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi.   Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulansla Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı.   Olay yerinde incelemelerde bulunan trafik ekipleri kaza İle ilgili soruşturma başlattı.        

Denizli Acıpayam İlçesi’nde Denizli - Antalya karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu otomobil takla atarak durdu. Otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre Acıpayam İlçesi Antalya yolu üzerinde Aynes Kavşağı olarak bilinen mevkide kamyon ile otomobil çarpıştı. Kaza sonrası kontrolü kaybeden otomobil takla atarak ters dönerek durdu. Kazada otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı. Çevredekilerin yardıma koştuğu kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi.

 

Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulansla Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Olay yerinde incelemelerde bulunan trafik ekipleri kaza İle ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.