Denizli Antalya yolunda kaza 4 yaralı

ASAYİŞ 20.04.2019 - 12:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Antalya yolunda kaza 4 yaralı

Denizli - Antalya karayolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil tek taraflı olarak kaza yaptı. Meydana gelen kazada araç içerisinde bulunan 4 kişi yaralandı.   Kaza, Denizli-Antalya karayolu üzerinde Pamukkale Belediyesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Denizli - Antalya istikameti yönünde seyir halinde giden 09 EA 883 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Virajı alamayan otomobil önce savruldu ve sonra orta refüjde yayaların geçmemesi için kurulan demir korkulukların üzerine devrildi. Refüjdeki direği de deviren otomobil, bu sayede durabildi. Kazayı gören vatandaşlar hemen yardıma koştu. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri ve polis  sevk edildi. ilk müdahalenin ardından otomobil içersinde yaralanan 4 kişi Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.   Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli - Antalya karayolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil tek taraflı olarak kaza yaptı. Meydana gelen kazada araç içerisinde bulunan 4 kişi yaralandı.

 


Kaza, Denizli-Antalya karayolu üzerinde Pamukkale Belediyesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Denizli - Antalya istikameti yönünde seyir halinde giden 09 EA 883 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Virajı alamayan otomobil önce savruldu ve sonra orta refüjde yayaların geçmemesi için kurulan demir korkulukların üzerine devrildi. Refüjdeki direği de deviren otomobil, bu sayede durabildi. Kazayı gören vatandaşlar hemen yardıma koştu. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri ve polis  sevk edildi. ilk müdahalenin ardından otomobil içersinde yaralanan 4 kişi Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.