Denizli Antalya yolunda patlamalı yol çalışması kameralara yansıdı

DENİZLİ 13.10.2020 - 15:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Antalya yolunda patlamalı yol çalışması kameralara yansıdı

Denizli Antalya yolu üzerinde Karayolları Müdürlüğü tarafından yapılan patlamalı yol çalışmaları nedeniyle, trafik 2,5 saat durduruldu.   Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlandı. Denizli-Antalya yolunun 22-24. kilometrelerinde (Tavas-Muğla Kavşağı) dün ve bugün 12.00-14.30 saatlerinde patlatmalı yapım çalışmaları gerçekleştirildiğinden yol trafiğe kapatıldı.   Durumdan haberi olmayan sürücülerin güzergah olarak kullandıkları yol, trafik ekiplerince kapatıldı. Uzun kuyrukların oluştuğu yolda yol çalışmaları sırasında patlama anı cep kameralarına yansıdı. Büyük bir toz bulutu oluşturan patlama anını sürücü ve vatandaşlar meraklı gözlerle izledi.  

Denizli Antalya yolu üzerinde Karayolları Müdürlüğü tarafından yapılan patlamalı yol çalışmaları nedeniyle, trafik 2,5 saat durduruldu.

 

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlandı. Denizli-Antalya yolunun 22-24. kilometrelerinde (Tavas-Muğla Kavşağı) dün ve bugün 12.00-14.30 saatlerinde patlatmalı yapım çalışmaları gerçekleştirildiğinden yol trafiğe kapatıldı.

 

Durumdan haberi olmayan sürücülerin güzergah olarak kullandıkları yol, trafik ekiplerince kapatıldı. Uzun kuyrukların oluştuğu yolda yol çalışmaları sırasında patlama anı cep kameralarına yansıdı. Büyük bir toz bulutu oluşturan patlama anını sürücü ve vatandaşlar meraklı gözlerle izledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.