Denizli Atatürk Stadyumu'na ilk kazma vuruldu

SPOR 12.06.2019 - 17:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Atatürk Stadyumu'na ilk kazma vuruldu

Süper Lig’de 2109-2020 sezonunda mücadele edecek olan Denizlispor, Denizli Atatürk Stadyumu’nu sezona hazırlama çalışmaları için ilk adımı attı. Denizli Atatürk Stadyumu’na ilk kazma bugün vuruldu.   Yeşil-siyahlı kurmaylar stadyumun yeni sezona yetişeceğini ve kapasitenin 3 Bin artacağını açıkladı. Ayrıca 14 adet loca yapılacağını açıklayan yeşil-siyahlılar buradan da 1 Milyon 400 Bin TL gelir bekliyor.   Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun bu yönde kendilerine bir söz verdiğini ifade eden yeşil-siyahlı kurmaylar, “Bakanımız bu yönde bize yardımcı olacağını söyledi. Hızlı bir şekilde yeni sezona stadyumu yetişecek” ifadelerini kullandılar. Ayrıca stadyumun kapasitenin 3 bin kişi artacak. Bunun sebebi ise zaman. Yeşil-siyahlı kurmaylar, “5 bin kişilik yaparsak, ona göre hafriyat almamız gerekecek. Buda bizi süre olarak fazlasıyla yoracak” diyerek konuya açıklık getirdiler.   Denizli Atatürk Stadyumu hali hazırda 15 bin 427 kapasiteye sahip. Yapılacak olan çalışmaların ardından kapasite 18 bin civarında olacak. Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin, sosyal medya hesabından stadyumda iş makinelerinin çalışma anı görüntüsünü paylaşarak; “Biz söz verdiğimiz herşeyin arkasındayız. İlk kazma vuruldu. Kazasız belasız bitirmek nasip etsin. Allah’ım Avrupa kupaları oynarız inşallah” ifadelerine yer verdi. Aynı zamanda Başkan Ali Çetin ve yönetim kurulu üyeleri yarın saat 10.30’da, stadyumda başlayan çalışmaları takip ederek süreçler ilgili basın mensuplarına bilgi vereceği belirtildi.

Süper Lig’de 2109-2020 sezonunda mücadele edecek olan Denizlispor, Denizli Atatürk Stadyumu’nu sezona hazırlama çalışmaları için ilk adımı attı. Denizli Atatürk Stadyumu’na ilk kazma bugün vuruldu.

 

Yeşil-siyahlı kurmaylar stadyumun yeni sezona yetişeceğini ve kapasitenin 3 Bin artacağını açıkladı. Ayrıca 14 adet loca yapılacağını açıklayan yeşil-siyahlılar buradan da 1 Milyon 400 Bin TL gelir bekliyor.

 

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun bu yönde kendilerine bir söz verdiğini ifade eden yeşil-siyahlı kurmaylar, “Bakanımız bu yönde bize yardımcı olacağını söyledi. Hızlı bir şekilde yeni sezona stadyumu yetişecek” ifadelerini kullandılar. Ayrıca stadyumun kapasitenin 3 bin kişi artacak. Bunun sebebi ise zaman. Yeşil-siyahlı kurmaylar, “5 bin kişilik yaparsak, ona göre hafriyat almamız gerekecek. Buda bizi süre olarak fazlasıyla yoracak” diyerek konuya açıklık getirdiler.

 

Denizli Atatürk Stadyumu hali hazırda 15 bin 427 kapasiteye sahip. Yapılacak olan çalışmaların ardından kapasite 18 bin civarında olacak. Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin, sosyal medya hesabından stadyumda iş makinelerinin çalışma anı görüntüsünü paylaşarak; “Biz söz verdiğimiz herşeyin arkasındayız. İlk kazma vuruldu. Kazasız belasız bitirmek nasip etsin. Allah’ım Avrupa kupaları oynarız inşallah” ifadelerine yer verdi. Aynı zamanda Başkan Ali Çetin ve yönetim kurulu üyeleri yarın saat 10.30’da, stadyumda başlayan çalışmaları takip ederek süreçler ilgili basın mensuplarına bilgi vereceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.