Denizli-Aydın Karayoluna sis çöktü

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2017 - 14:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli-Aydın Karayoluna sis çöktü

Denizli-Aydın Karayoluna sis çöktü /denizli haber / denizli 20 haber

Türkiye'nin trafik akışı yönünden en yoğun karayollarından biri olan Denizli-Aydın karayolunda sabah saatlerinden beri etkili olan sis ulaşımı olumsuz etkiledi. İzmir'den başlayarak, Aydın, Denizli ve Antalya'ya kadar ulaşan Türkiye'nin önemli ulaşım arterlerinden biri olan karayolunda, yağışla birlikte etkili olan sis ulaşımı olumsuz etkilerken, sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oldu. Araçlar karayolunda ilerlemekte zorlandı. Görüş mesafesinin zaman zaman 50 metreye kadar düştüğü gözlemlenirken, yetkililer sürücüleri yağışlı hava ve sise karşı biraz daha dikkatli olmaları konusunda uyardı. 
Denizli-Aydın Karayoluna sis çöktü /denizli haber / denizli 20 haber

Türkiye'nin trafik akışı yönünden en yoğun karayollarından biri olan Denizli-Aydın karayolunda sabah saatlerinden beri etkili olan sis ulaşımı olumsuz etkiledi.



İzmir'den başlayarak, Aydın, Denizli ve Antalya'ya kadar ulaşan Türkiye'nin önemli ulaşım arterlerinden biri olan karayolunda, yağışla birlikte etkili olan sis ulaşımı olumsuz etkilerken, sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oldu.



Araçlar karayolunda ilerlemekte zorlandı. Görüş mesafesinin zaman zaman 50 metreye kadar düştüğü gözlemlenirken, yetkililer sürücüleri yağışlı hava ve sise karşı biraz daha dikkatli olmaları konusunda uyardı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.