Denizli Aydın Otoyol Projesi'nin sözleşmesi imzalandı

DENİZLİ 06.11.2020 - 08:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Aydın Otoyol Projesi'nin sözleşmesi imzalandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Denizli ziyaretinde müjdelediği Denizli-Aydın Otoyolu'nun ihalesi yapılmış ihaleyi, Fernas Firması kazanmıştı. Otoyol ihalesinde sözleşmenin imzalandığını AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan duyurdu. Aydın Denizli Otoyol projesi 2022 yılında tamamlanacak.   Toplamda 163 kilometrelik yol, bölgeye büyük bir rahatlık ve katkı sağlayacak önemli bir proje. 140 kilometresi yol, 23 kilometresi bağlantı yolları olmak üzere 163 kilometrelik otoyol, Denizli'yi daha da güçlendirecek projenin ihalesinin sözleşmesi imzalandı.   AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, müjde olarak verdiği bilgide ihale sözleşmesinin imzalandığını sosyal medya hesabından duyurdu.   Özkan; “ ‘Aydın-Denizli Otoyolu’ sözleşmesi imzalandı. İnşaAllah 2022 yılında tamamlanarak, hemşehrilerimizin kullanımına açılacaktır. Hayırlı olsun.” İfadeleri ile duyurdu.  

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Denizli ziyaretinde müjdelediği Denizli-Aydın Otoyolu'nun ihalesi yapılmış ihaleyi, Fernas Firması kazanmıştı. Otoyol ihalesinde sözleşmenin imzalandığını AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan duyurdu. Aydın Denizli Otoyol projesi 2022 yılında tamamlanacak.

 

Toplamda 163 kilometrelik yol, bölgeye büyük bir rahatlık ve katkı sağlayacak önemli bir proje. 140 kilometresi yol, 23 kilometresi bağlantı yolları olmak üzere 163 kilometrelik otoyol, Denizli'yi daha da güçlendirecek projenin ihalesinin sözleşmesi imzalandı.

 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, müjde olarak verdiği bilgide ihale sözleşmesinin imzalandığını sosyal medya hesabından duyurdu.

 

Özkan; “ ‘Aydın-Denizli Otoyolu’ sözleşmesi imzalandı. İnşaAllah 2022 yılında tamamlanarak, hemşehrilerimizin kullanımına açılacaktır. Hayırlı olsun.” İfadeleri ile duyurdu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.