Denizli Babadağ İlçesi 6. Türk Havlu ve Bornoz Festivali kutlamaları başladı.

GÜNDEM 18.03.2017 - 14:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Babadağ İlçesi 6. Türk Havlu ve Bornoz Festivali kutlamaları başladı.

Denizli Babadağ İlçesi’nde BASİAD tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen Türk Havlu ve Bornoz Festivali kutlamaları başladı.

Denizli tekstil sektörü her geçen gün kendini geliştirirken yerel ve ulusal bazda ürünlerini tanıtmak için çeşitli etkinlikler düzenliyor.Bu yıl 6.sı düzenlenen Dünya Türk Havlu Ve Bornoz Festivali’ne katılımın oldukça fazla olduğu gözlenirken kentin önde gelen isimleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.    Dünya Türk Havlu Ve Bornoz Festivali kutlamaları  kapsamında  binlerce kişi Denizli Babadağ’da  bir araya geldi. İlçe meydanında kurulan stantlarda bütün Babadağlılar buluşma fırsatı yakaladı.   16 Mart Perşembe günü İstanbul Sultanhamam’da  başlayan  Dünya Türk Havlu Ve Bornoz Festivali Babadağ’da ki lansmanı ile devam ediyor.   Bugün saat  11.00’da Babadağ Belediyesi önünde, panayır alanının kurulması ile birlikte Babadağ tarihi günlerinden birisini yaşıyor.   Başta Denizli havlu ve bornozu olmak üzere Türk üretimi havlu bornozları  Dünya’ya tanıtmak amacıyla gerçekleştirilecek olan  etkinlikler geçtiğimiz Perşembe ünü  İstanbul’da tekstilin başkenti  Sultanhamam’da kortej yürüyüşü ile başlayan etkinliklerin ikinci ayağına Babadağ ilçesinde  BASİAD ev sahipliği yapıyor. Binlerce kişinin akın ettiği Babadağ’da konuklar keyifli anlar geçiriyor. Kurulan stantları gezen ve adeta nostalji yaşayan konuklar ve  bazı konuklar ise uzun yıllardır birbirini görmemenin acısını çıkartıyor.                                  Foto:Ebubekir İLAL
Denizli Babadağ İlçesi’nde BASİAD tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen Türk Havlu ve Bornoz Festivali kutlamaları başladı.

Denizli tekstil sektörü her geçen gün kendini geliştirirken yerel ve ulusal bazda ürünlerini tanıtmak için çeşitli etkinlikler düzenliyor.Bu yıl 6.sı düzenlenen Dünya Türk Havlu Ve Bornoz Festivali’ne katılımın oldukça fazla olduğu gözlenirken kentin önde gelen isimleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

 

 Dünya Türk Havlu Ve Bornoz Festivali kutlamaları  kapsamında  binlerce kişi Denizli Babadağ’da  bir araya geldi. İlçe meydanında kurulan stantlarda bütün Babadağlılar buluşma fırsatı yakaladı.

 

16 Mart Perşembe günü İstanbul Sultanhamam’da  başlayan  Dünya Türk Havlu Ve Bornoz Festivali Babadağ’da ki lansmanı ile devam ediyor.

 

Bugün saat  11.00’da Babadağ Belediyesi önünde, panayır alanının kurulması ile birlikte Babadağ tarihi günlerinden birisini yaşıyor.

 

Başta Denizli havlu ve bornozu olmak üzere Türk üretimi havlu bornozları  Dünya’ya tanıtmak amacıyla gerçekleştirilecek olan  etkinlikler geçtiğimiz Perşembe ünü  İstanbul’da tekstilin başkenti  Sultanhamam’da kortej yürüyüşü ile başlayan etkinliklerin ikinci ayağına Babadağ ilçesinde  BASİAD ev sahipliği yapıyor. Binlerce kişinin akın ettiği Babadağ’da konuklar keyifli anlar geçiriyor. Kurulan stantları gezen ve adeta nostalji yaşayan konuklar ve  bazı konuklar ise uzun yıllardır birbirini görmemenin acısını çıkartıyor.

           

    

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto:Ebubekir İLAL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.