Denizli Babadağlılar Çarşısı'nda Yangın

ASAYİŞ 06.09.2020 - 08:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Babadağlılar Çarşısı'nda Yangın

Denizli’de ev tekstili ve tekstil ürünlerini içerisinde barındıran ve aynı zamanda tekstil fabrikalarının satış mağazalarının bulunduğu Babadağlılar Çarşısı’nda yangın çıktı.   Yangın,  bu sabah 07.00 sıralarında Merkezefendi İlçesi İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Babadağlılar Çarşısı’nın giriş katında meydana geldi. Sebebi henüz bilinmeyen nedenden dolayı Babadağlılar Çarşısı giriş katında bir dükkanda koku ve dumanların yükselmesinin ardından, iş hanı bekçisinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.     Dükkan içersinde bulunan ürünlerin içten içe yanması ile birlikte yükselen dumanlar şans eseri alev almadı. Yangına müdahale eden Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Kayalık Şube ekipleri kontrol altına alarak yangını söndürdü. Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangın bölgesinde ekipler güvenlik şeridi oluşturdu.   Öte yandan çıkan yangında şans eseri alevlerin büyümemesi olası facianın önüne geçti. Yangının çıktığı dükkanda maddi hasar meydana gelirken yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli’de ev tekstili ve tekstil ürünlerini içerisinde barındıran ve aynı zamanda tekstil fabrikalarının satış mağazalarının bulunduğu Babadağlılar Çarşısı’nda yangın çıktı.

 

Yangın,  bu sabah 07.00 sıralarında Merkezefendi İlçesi İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Babadağlılar Çarşısı’nın giriş katında meydana geldi. Sebebi henüz bilinmeyen nedenden dolayı Babadağlılar Çarşısı giriş katında bir dükkanda koku ve dumanların yükselmesinin ardından, iş hanı bekçisinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

 

 

Dükkan içersinde bulunan ürünlerin içten içe yanması ile birlikte yükselen dumanlar şans eseri alev almadı. Yangına müdahale eden Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Kayalık Şube ekipleri kontrol altına alarak yangını söndürdü. Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangın bölgesinde ekipler güvenlik şeridi oluşturdu.

 

Öte yandan çıkan yangında şans eseri alevlerin büyümemesi olası facianın önüne geçti. Yangının çıktığı dükkanda maddi hasar meydana gelirken yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.