Denizli Barosu Başkanı Avukat Müjdat İlhan Öğretmenler Günü'nü kutladı...

GÜNDEM 24.11.2018 - 13:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Barosu Başkanı Avukat Müjdat İlhan Öğretmenler Günü'nü kutladı...

Denizli Barosu Başkanı Avukat Müjdat İlhan Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.   Denizli Barosu Başkanı Avukat Müjdat İlhan mesajında şu görüşlere yer verdi. "Ülkelerin iyi yetişmiş, nitelikli insan gücüne sahip olmaları eğitime verdikleri öneme bağlıdır. Milletlerin varlığını sürdürmesi, kalkınması için eğitimin en önemli unsuru olan öğretmenlerimizin büyük fedakârlıkla çalıştıklarını görmektir. Çünkü  büyük bir özveriyle, sabırla, titizlikle çalışan öğretmenlerimiz milli ve manevi değerlerimizin teminatı, kültürümüzü yarınlarımız olan gençlere aktaran kişilerdir.   24 Kasım, Mustafa Kemal Atatürk'e 'Millet Mektepleri Başöğretmenliği' unvanın verildiği tarihtir. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, "Milletleri kurtaracak olanlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir." diyerek ulusların medeniyet yolundaki en önemli gücün öğretmenler olduğuna işaret belirtmiştir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Zaferi' nin yetenekli komutanı olduğu kadar aynı zamanda  iyi bir önder, bir devrimci, bir öğretmendir.    Denizli Barosu olarak, Atatürk ilke ve devrimlerinin ışığında, Cumhuriyetin özgür yurttaşlarını yetiştirme kararlılığını sürdüren, aydınlanmanın meşalesini yeni kuşaklara taşıyan, özverili tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlarız.

Denizli Barosu Başkanı Avukat Müjdat İlhan Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

 

Denizli Barosu Başkanı Avukat Müjdat İlhan mesajında şu görüşlere yer verdi.

"Ülkelerin iyi yetişmiş, nitelikli insan gücüne sahip olmaları eğitime verdikleri öneme bağlıdır. Milletlerin varlığını sürdürmesi, kalkınması için eğitimin en önemli unsuru olan öğretmenlerimizin büyük fedakârlıkla çalıştıklarını görmektir. Çünkü  büyük bir özveriyle, sabırla, titizlikle çalışan öğretmenlerimiz milli ve manevi değerlerimizin teminatı, kültürümüzü yarınlarımız olan gençlere aktaran kişilerdir.

 

24 Kasım, Mustafa Kemal Atatürk'e 'Millet Mektepleri Başöğretmenliği' unvanın verildiği tarihtir. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, "Milletleri kurtaracak olanlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir." diyerek ulusların medeniyet yolundaki en önemli gücün öğretmenler olduğuna işaret belirtmiştir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Zaferi' nin yetenekli komutanı olduğu kadar aynı zamanda  iyi bir önder, bir devrimci, bir öğretmendir. 

 

Denizli Barosu olarak, Atatürk ilke ve devrimlerinin ışığında, Cumhuriyetin özgür yurttaşlarını yetiştirme kararlılığını sürdüren, aydınlanmanın meşalesini yeni kuşaklara taşıyan, özverili tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlarız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.