Denizli Barosu’ndan Arabuluculuk paneli

DENİZLİ 03.11.2017 - 10:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Barosu’ndan Arabuluculuk paneli

Hukuk sisteminde yeni yeni duyulmaya başlanan ‘Arabuluculuk’ ile ilgili Denizli Barosu Denizlilileri bilgilendirmek için harekete geçti. “Arabuluculuk” ile ilgili bilmeniz gerekenleri, konunun uzmanı hukuk insanları anlatacak.   Denizli; yakında hayatımıza özellikle iş davalarında karşımıza girecek olan ‘Arabuluculuk’ ile ilgili önemli bir panele ev sahipliği yapacak. Denizli Barosu, Arabuluculuk Derneği ve Hukukçular Derneği, ‘Arabuluculuk’un tüm yönleriyle anlatılacağı bir panele imza atacak.   Arabulucular Derneği Başkanı Avukat Arabulucu Yakup Erikel’in moderatörlüğünü yapacağı panelde Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanı Hakim Hakan Öztatar ‘Arabuluculuğun gelecekteki yeri’ ve Marmara Üniversitesi  Hukuk Fakültesi İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Talat Canpolat ise ‘İş yargılamasında arabuluculuk’ başlıklarında sunum gerçekleştirecek.   3 Kasım Cuma günü (bugün) Denizli Barosu’nun Adliye binası yanında yeni yapılan binasındaki Konferans Salonunda yapılacak olan panel saat 10.30’da başladı.  

Hukuk sisteminde yeni yeni duyulmaya başlanan ‘Arabuluculuk’ ile ilgili Denizli Barosu Denizlilileri bilgilendirmek için harekete geçti. “Arabuluculuk” ile ilgili bilmeniz gerekenleri, konunun uzmanı hukuk insanları anlatacak.

 

Denizli; yakında hayatımıza özellikle iş davalarında karşımıza girecek olan ‘Arabuluculuk’ ile ilgili önemli bir panele ev sahipliği yapacak. Denizli Barosu, Arabuluculuk Derneği ve Hukukçular Derneği, ‘Arabuluculuk’un tüm yönleriyle anlatılacağı bir panele imza atacak.
 


Arabulucular Derneği Başkanı Avukat Arabulucu Yakup Erikel’in moderatörlüğünü yapacağı panelde Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanı Hakim Hakan Öztatar ‘Arabuluculuğun gelecekteki yeri’ ve Marmara Üniversitesi  Hukuk Fakültesi İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Talat Canpolat ise ‘İş yargılamasında arabuluculuk’ başlıklarında sunum gerçekleştirecek.


 
3 Kasım Cuma günü (bugün) Denizli Barosu’nun Adliye binası yanında yeni yapılan binasındaki Konferans Salonunda yapılacak olan panel saat 10.30’da başladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.