Denizli Barosunda Satranç Turnuvası

ÇOCUK 06.12.2016 - 08:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Barosunda Satranç Turnuvası

denizli haber / denizli 20 haber / Denizli Barosunda Satranç Turnuvası

Denizlili satranç severler, Denizli Barosu 6. ELO Satranç Turnuvası’nda buluştu.   2-3-4 Aralık 2016 tarihlerinde Denizli Barosu Hizmet Binası’nda satranç turnuvası düzenlendi. Konya, İstanbul, Uşak, Gaziantep, Ordu, Siirt, Manisa, Ankara, İzmir, Isparta, Muğla, Karaman’dan gelen sporcuların yarıştığı turnuvaya 266 sporcu katıldı.   Üç gün boyunca çekişmeli maçlara sahne olan turnuvanın açılış hamlesini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve Baro Başkanı Müjdat İlhan birlikte yaptı.   Turnuvanın A, B ve C Kategorisi olmak üzere 3 kategoride 6 turda yapıldığını söyleyen Satranç Federasyonu Denizli Temsilcisi Ayşegül Akdeniz, böyle güzel bir organizasyonun yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.  Yarışmanın ardından yapılan ödül töreninde sporcuların madalya, kupa ve diğer ödülleri verildi.   Denizli Barosu 6. ELO Satranç Turnuvası’nda ilk 3’e giren sporcular şu şekildedir: A KATEGORİSİ (2200 ELO VE ALTI İLE 1400 VE ÜZERİ UKD’ Lİ SPORCULAR) Ozan Öz İlyas Doğuhan Demirelli Yunus Emre Erdoğan Mehmet Emre İlkimen Okan Bulgurlu Emre Enes Bal   B KATEGORİSİ (ELO’SUZ 1400 ALTI UKD’Lİ SPORCULAR VE UKD’ SİZ SPORCULAR) Ekim Devrim Etkin Mücahit Emre Özata Nuri Efekan Cengiz Melih Berke Koç Emre Özalp Mikail Alp Paçacıoğlu İbrahim Yıldız   C KATEGORİSİ (ELO’SUZ 1400 ALTI UKD’Lİ VE UKD’ SİZ KADIN SPORCULAR) Merve Zeybek Feriha Sevde Tercioğlu Bensu Ecem Demirkıran Azra Çankaya Bilge Derici Semanur Bakan    
denizli haber / denizli 20 haber / Denizli Barosunda Satranç Turnuvası

Denizlili satranç severler, Denizli Barosu 6. ELO Satranç Turnuvası’nda buluştu.

 

2-3-4 Aralık 2016 tarihlerinde Denizli Barosu Hizmet Binası’nda satranç turnuvası düzenlendi. Konya, İstanbul, Uşak, Gaziantep, Ordu, Siirt, Manisa, Ankara, İzmir, Isparta, Muğla, Karaman’dan gelen sporcuların yarıştığı turnuvaya 266 sporcu katıldı.

 

Üç gün boyunca çekişmeli maçlara sahne olan turnuvanın açılış hamlesini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve Baro Başkanı Müjdat İlhan birlikte yaptı.

 

Turnuvanın A, B ve C Kategorisi olmak üzere 3 kategoride 6 turda yapıldığını söyleyen Satranç Federasyonu Denizli Temsilcisi Ayşegül Akdeniz, böyle güzel bir organizasyonun yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.  Yarışmanın ardından yapılan ödül töreninde sporcuların madalya, kupa ve diğer ödülleri verildi.

 

Denizli Barosu 6. ELO Satranç Turnuvası’nda ilk 3’e giren sporcular şu şekildedir:

A KATEGORİSİ (2200 ELO VE ALTI İLE 1400 VE ÜZERİ UKD’ Lİ SPORCULAR)

Ozan Öz

İlyas Doğuhan Demirelli

Yunus Emre Erdoğan

Mehmet Emre İlkimen

Okan Bulgurlu

Emre Enes Bal

 

B KATEGORİSİ (ELO’SUZ 1400 ALTI UKD’Lİ SPORCULAR VE UKD’ SİZ SPORCULAR)

Ekim Devrim Etkin

Mücahit Emre Özata

Nuri Efekan Cengiz

Melih Berke Koç

Emre Özalp

Mikail Alp Paçacıoğlu

İbrahim Yıldız

 

C KATEGORİSİ (ELO’SUZ 1400 ALTI UKD’Lİ VE UKD’ SİZ KADIN SPORCULAR)

Merve Zeybek

Feriha Sevde Tercioğlu

Bensu Ecem Demirkıran

Azra Çankaya

Bilge Derici

Semanur Bakan

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.