Denizli Bozdağ'da 'SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ' andılar

DENİZLİ 14.01.2019 - 14:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Bozdağ'da 'SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ' andılar

Denizli Acıpayam ilçesi 13 Ocak Pazar günü genciyle yaşlısıyla tek yürek oldu. Sarıkamış şehitlerini Bozdağ'da 5 km. yürüyerek andı.   Tarihte beyaz hüzün olarak bilinen Sarıkamış Harekâtı’nın 104. yıl dönümü anma programları devam ediyor. Acıpayam Belediyesinin destekleriyle organize edilen programda, sabah saatlerinde Belediye Başkanı Hulusi Şevkan öncülüğünde ilçe meydanında toplanan yaklaşık 100 kişilik grup otobüslerle Bozdağ’a hareket etti.   KARLAR ÜSTÜNDE 5 KM YÜRÜDÜLER Denizli Kayak Merkezine ulaşan grup, saygı duruşunun ardından ellerinde Türk Bayrakları ile yaklaşık 5 km. yürüdü. Genç yaşlı omuz omuza yürüyen kalabalık arasında Acıpayam ilçesi daire amirleri, öğretmenler ve öğrencilerde yer aldı.     AKINCI “SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANDIK” Acıpayam ilçesi olarak Sarıkamış şehitlerini anmak için güzel bir organizasyon gerçekleştirdiklerini kaydeden Gençlik Spor İlçe Müdürü Süleyman Akıncı, üstün vazife anlayışıyla destanlaşan ve kanları donarak şehit olan on binlerce Mehmetçiği karlar üstünde yürüyerek hep birlikte bir kez daha andıklarını söyledi. Türk Gençliğinin Şühedanın izinde olduğunu söyleyen Akıncı, organizasyona katılan ve destek veren herkese teşekkür etti.

Denizli Acıpayam ilçesi 13 Ocak Pazar günü genciyle yaşlısıyla tek yürek oldu. Sarıkamış şehitlerini Bozdağ'da 5 km. yürüyerek andı.

 

Tarihte beyaz hüzün olarak bilinen Sarıkamış Harekâtı’nın 104. yıl dönümü anma programları devam ediyor. Acıpayam Belediyesinin destekleriyle organize edilen programda, sabah saatlerinde Belediye Başkanı Hulusi Şevkan öncülüğünde ilçe meydanında toplanan yaklaşık 100 kişilik grup otobüslerle Bozdağ’a hareket etti.

 

KARLAR ÜSTÜNDE 5 KM YÜRÜDÜLER

Denizli Kayak Merkezine ulaşan grup, saygı duruşunun ardından ellerinde Türk Bayrakları ile yaklaşık 5 km. yürüdü. Genç yaşlı omuz omuza yürüyen kalabalık arasında Acıpayam ilçesi daire amirleri, öğretmenler ve öğrencilerde yer aldı.

 

 

AKINCI “SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANDIK”

Acıpayam ilçesi olarak Sarıkamış şehitlerini anmak için güzel bir organizasyon gerçekleştirdiklerini kaydeden Gençlik Spor İlçe Müdürü Süleyman Akıncı, üstün vazife anlayışıyla destanlaşan ve kanları donarak şehit olan on binlerce Mehmetçiği karlar üstünde yürüyerek hep birlikte bir kez daha andıklarını söyledi. Türk Gençliğinin Şühedanın izinde olduğunu söyleyen Akıncı, organizasyona katılan ve destek veren herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.