Denizli bu hafta yağışlı geçecek!

DENİZLİ 07.05.2018 - 09:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli bu hafta yağışlı geçecek!

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 16, en yüksek 24 derece arasında değişiyor. Kent merkezin de bugün gök gürültülü sağanak yağış beklenirken rüzgar Kuzeybatıdan 8 km/sa hızında esecek.   Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre Denizli’de 7 Mayıs Pazartesi (bugün) gününden itibaren başlayacak gök gürültülü sağanak yağmur  Salı günü de etkisini gösterecek. Çarşamba günü yer yer mevzi yağışlar oluşması beklenirken Perşembe ve Cuma günleri ise gök gürültülü sağanak yağışın devam etmesi bekleniyor. Uzmanlar yağmurun etkilerine göre yer yer sel tehlikesi olacağını, halkın bu konu da tedbirini almaları gerektiği konusunda uyardı..   İŞTE DENİZLİ'DE HAFTALIK HAVA DURUMU

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 16, en yüksek 24 derece arasında değişiyor. Kent merkezin de bugün gök gürültülü sağanak yağış beklenirken rüzgar Kuzeybatıdan 8 km/sa hızında esecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre Denizli’de 7 Mayıs Pazartesi (bugün) gününden itibaren başlayacak gök gürültülü sağanak yağmur  Salı günü de etkisini gösterecek. Çarşamba günü yer yer mevzi yağışlar oluşması beklenirken Perşembe ve Cuma günleri ise gök gürültülü sağanak yağışın devam etmesi bekleniyor.

Uzmanlar yağmurun etkilerine göre yer yer sel tehlikesi olacağını, halkın bu konu da tedbirini almaları gerektiği konusunda uyardı..

 

İŞTE DENİZLİ'DE HAFTALIK HAVA DURUMU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.