Denizli Büyükşehir Adayı Bahtiyar Deprem Bölgesindeydi

DENİZLİ 22.03.2019 - 20:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Büyükşehir Adayı Bahtiyar Deprem Bölgesindeydi

Denizli Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar deprem bölgesini ziyaret etti.     Denizli Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar bugün Denizli’de yaşanan depremlerin ardından günlük programını iptal ederek deprem bölgesi olan Acıpayam’a gitti. Bahtiyar Acıpayam’da depremzede vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.  Bahtiyar, “Çok şükür ki can kaybı yaşamadık. Geçmiş olsun Denizli” dedi.   “ALLAH DAHA BÜYÜKLERİNDEN KORUSUN” Ovayurt, Apa, Yeniköy ve Uçarı mahallelerinde ve Acıpayam Merkez’de incelemelerde bulunan Bahtiyar, kriz masasından da bilgi aldı. Bahtiyar, “Deprem ülkemizin bir gerçeği. Onunla yaşamayı öğrenmek lazım. Depremin değil binaların öldürdüğünü unutmayalım. Bu sefer can kaybı yaşamadık. Allah daha büyüğünden korusun. Yaralı hemşehrilerimize acil şifalar diliyorum” dedi.  

Denizli Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar deprem bölgesini ziyaret etti.

 

 

Denizli Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar bugün Denizli’de yaşanan depremlerin ardından günlük programını iptal ederek deprem bölgesi olan Acıpayam’a gitti. Bahtiyar Acıpayam’da depremzede vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.  Bahtiyar, “Çok şükür ki can kaybı yaşamadık. Geçmiş olsun Denizli” dedi.

 

“ALLAH DAHA BÜYÜKLERİNDEN KORUSUN”

Ovayurt, Apa, Yeniköy ve Uçarı mahallelerinde ve Acıpayam Merkez’de incelemelerde bulunan Bahtiyar, kriz masasından da bilgi aldı. Bahtiyar, “Deprem ülkemizin bir gerçeği. Onunla yaşamayı öğrenmek lazım. Depremin değil binaların öldürdüğünü unutmayalım. Bu sefer can kaybı yaşamadık. Allah daha büyüğünden korusun. Yaralı hemşehrilerimize acil şifalar diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.