Denizli Büyükşehir Adayı Bahtiyar Gittiği Her Yerde Başkan Gibi

SİYASET 18.03.2019 - 16:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Büyükşehir Adayı Bahtiyar Gittiği Her Yerde Başkan Gibi

Denizli Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Pınarkent, Sevindik ve Kumkısık mahallelerinde miting yaptı, coşkuyla karşılandı.     Denizli Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Denizli’de yaşayan hiçbir vatandaşımız 1 Nisan sabahından itibaren ötekileştirilmeyecek” dedi birlik beraberlik vurgusu yaptı. Millet ittifakı Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar Pınarkent mahalle mitinginde coşkuyla karşılandı, mahalle girişinde konvoyla karşılanan Bahtiyar, Pınarkent’ten çalışan kadınlara müjde verdi.     7/24 HİZMET VEREN BELEDİYE KREŞLERİ AÇILACAK Pınarkent mahallesinde mitingde konuşan Bahtiyar, çalışan annelerin en büyük problemlerinden birisi olan “Çocuğuma kim bakacak, ben işteyken çocuğum ne olacak” kaygısının çözüme kavuşturmak için 1 Nisan sabahında çalışmalara başlayarak, çalışan annelerin yoğunlukla yaşadığı bölgeler başta olmak üzere Denizli’nin tüm mahallelerinde 7/24 hizmet verecek kreşler açılacağını belirtti.     SEVİNDİK EVLADINA SAHİP ÇIKTI Millet İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan ile birlikte sevindik mahallesinde coşkulu bir miting gerçekleştiren Bahtiyar’a, Eski Belediye Başkanlarından Ali Marım, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan ve İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün yanı sıra Millet İttifakı’nın İl ve İlçe Başkanları da eşlik etti. Üreten Denizli Modeli ile birlikte Denizli’nin hızla kalkınmaya başlayacağını belirten Bahtiyar, 31 Mart için Sevindikli hemşerilerinden destek istedi. Bahtiyar, “Üreten Denizli Modeli’nde her zaman şeffaflık ve hesap verme mekanizmaları işleyecektir. Harcamalardan projelerin çıktı sonuçlarına kadar birçok alanda hesap verme ve şeffaf yönetim ilkesine göre hareket edilecektir” dedi.     ORTAK AKILLA BİRLİKTE YÖNETELİM Sevindik’te konuşan Bahtiyar, “Ortak akıl ve birlikte yönetim ilkesi şehrimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızı kapsamaktadır.  Proje üretiminde görev alan danışma kurullarının yanında toplumumuzun, Denizlimizin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sunmak isteyen her vatandaşımız Üreten Denizli Modeli’nin yapı taşını oluşturacaktır” dedi. Kumkısık mahallesinde vatandaşlarla buluşan Bahtiyar, Millet İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan ile birlikte bölgede yapacak olduğu projelerini anlattı.     KUMKISIK DENİZLİ’MİZİN VİTRİNİ OLACAK Bahtiyar, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde göreve geldiklerinde yapacak olduğu önemli projelerden birisi olan Bağbaşı- Sarayköy arasında oluşturulacak Hafif Raylı Sistem’de Kumkısık mahallesinin Denizli’nin vitrini olacağını belirtti.  

Denizli Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Pınarkent, Sevindik ve Kumkısık mahallelerinde miting yaptı, coşkuyla karşılandı.

 

 

Denizli Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Denizli’de yaşayan hiçbir vatandaşımız 1 Nisan sabahından itibaren ötekileştirilmeyecek” dedi birlik beraberlik vurgusu yaptı.

Millet ittifakı Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar Pınarkent mahalle mitinginde coşkuyla karşılandı, mahalle girişinde konvoyla karşılanan Bahtiyar, Pınarkent’ten çalışan kadınlara müjde verdi.

 

 

7/24 HİZMET VEREN BELEDİYE KREŞLERİ AÇILACAK

Pınarkent mahallesinde mitingde konuşan Bahtiyar, çalışan annelerin en büyük problemlerinden birisi olan “Çocuğuma kim bakacak, ben işteyken çocuğum ne olacak” kaygısının çözüme kavuşturmak için 1 Nisan sabahında çalışmalara başlayarak, çalışan annelerin yoğunlukla yaşadığı bölgeler başta olmak üzere Denizli’nin tüm mahallelerinde 7/24 hizmet verecek kreşler açılacağını belirtti.

 

 

SEVİNDİK EVLADINA SAHİP ÇIKTI

Millet İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan ile birlikte sevindik mahallesinde coşkulu bir miting gerçekleştiren Bahtiyar’a, Eski Belediye Başkanlarından Ali Marım, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan ve İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün yanı sıra Millet İttifakı’nın İl ve İlçe Başkanları da eşlik etti.

Üreten Denizli Modeli ile birlikte Denizli’nin hızla kalkınmaya başlayacağını belirten Bahtiyar, 31 Mart için Sevindikli hemşerilerinden destek istedi. Bahtiyar, “Üreten Denizli Modeli’nde her zaman şeffaflık ve hesap verme mekanizmaları işleyecektir. Harcamalardan projelerin çıktı sonuçlarına kadar birçok alanda hesap verme ve şeffaf yönetim ilkesine göre hareket edilecektir” dedi.

 

 

ORTAK AKILLA BİRLİKTE YÖNETELİM

Sevindik’te konuşan Bahtiyar, “Ortak akıl ve birlikte yönetim ilkesi şehrimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızı kapsamaktadır.  Proje üretiminde görev alan danışma kurullarının yanında toplumumuzun, Denizlimizin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sunmak isteyen her vatandaşımız Üreten Denizli Modeli’nin yapı taşını oluşturacaktır” dedi.

Kumkısık mahallesinde vatandaşlarla buluşan Bahtiyar, Millet İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan ile birlikte bölgede yapacak olduğu projelerini anlattı.

 

 

KUMKISIK DENİZLİ’MİZİN VİTRİNİ OLACAK

Bahtiyar, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde göreve geldiklerinde yapacak olduğu önemli projelerden birisi olan Bağbaşı- Sarayköy arasında oluşturulacak Hafif Raylı Sistem’de Kumkısık mahallesinin Denizli’nin vitrini olacağını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.