Denizli Büyükşehir Adayı Bahtiyar'ın Yeni Seçim Şarkısı

SİYASET 19.03.2019 - 16:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Büyükşehir Adayı Bahtiyar'ın Yeni Seçim Şarkısı

Yerel seçimlere yaklaşırken Millet İttifakı Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar yeni seçim şarkısını yayınladı.     31 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kala Millet İttifakı Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar yeni seçim şarkısını yayınladı. Sözleri ve müziği ile beğeni toplayan yeni seçim şarkısında emeği geçenlere teşekkürlerini sunan Bahtiyar, “ Seçim kampanyamızın son 12 gününde sık duyacağınız seçim şarkımız yayında. Yüreğiyle ve emeğiyle bu şarkıyı hazırlayan dostlarıma çok teşekkür ederim. Severek dinlemeniz dileğiyle” dedi.          Yeni seçim şarkısının sözleri ise şu şekilde:  “Memleketin onuru, Denizli tanır onu Canını verir canını Denizli ise konu Milletine halkına aşık o davasına Kimse karşı koyamaz hizmetin sevdasına İşçisi memurunun, mazlumun mağdurun Dedesi torunun umudu olan Başkan Cesur Yürekli Başkan. Zor günlerden çıkıp gelen, engelleri yıkıp gelen Yüreklere akıp gelen, Ümit Bahtiyar Başkan Boyun eğmez delikanlı, tarih yazacaktır adı Gel artık yaz şu destanı, Ümit Bahtiyar Başkan Cesur yürekli Başkan”

Yerel seçimlere yaklaşırken Millet İttifakı Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar yeni seçim şarkısını yayınladı.

 

 

31 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kala Millet İttifakı Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar yeni seçim şarkısını yayınladı. Sözleri ve müziği ile beğeni toplayan yeni seçim şarkısında emeği geçenlere teşekkürlerini sunan Bahtiyar, “ Seçim kampanyamızın son 12 gününde sık duyacağınız seçim şarkımız yayında. Yüreğiyle ve emeğiyle bu şarkıyı hazırlayan dostlarıma çok teşekkür ederim. Severek dinlemeniz dileğiyle” dedi. 

 

 

 

 

Yeni seçim şarkısının sözleri ise şu şekilde: 

“Memleketin onuru, Denizli tanır onu

Canını verir canını Denizli ise konu

Milletine halkına aşık o davasına

Kimse karşı koyamaz hizmetin sevdasına

İşçisi memurunun, mazlumun mağdurun

Dedesi torunun umudu olan Başkan Cesur Yürekli Başkan.

Zor günlerden çıkıp gelen, engelleri yıkıp gelen

Yüreklere akıp gelen, Ümit Bahtiyar Başkan

Boyun eğmez delikanlı, tarih yazacaktır adı

Gel artık yaz şu destanı, Ümit Bahtiyar Başkan

Cesur yürekli Başkan”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.