Denizli Büyükşehir Adayı Bahtiyar 'İnsanlarımız eşit hizmet alacak'

SİYASET 26.03.2019 - 14:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Büyükşehir Adayı Bahtiyar 'İnsanlarımız eşit hizmet alacak'

Denizli'nin Millet İttifakı Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar seçimlerin ardından herkese eşit hizmet sağlamak için çalışacaklarını söyledi.     Denizli Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar Organize Sanayi Bölgesi’ndeki firmaları gezdi. Firma çalışanları ile buluşan Bahtiyar, seçimlerin ardından oluşturacakları yeni Denizli’yi anlattı. Üreten Denizli’yi birlikte kuracaklarını dile getiren Bahtiyar, bütün proje ve öncelik belirlenmelerinde ortak akılla hareket edileceğini belirtti.   DENİZLİ’NİN İNSANLARI EŞİT HİZMET ALACAK 31 Mart’tan sonra partizanlık ve ayrımcılık yapmayacaklarının altını çizen Bahtiyar, “Bizler seçildiğimiz andan itibaren eşit hizmet sağlayacağız. Büyükşehir sınırları içinde yaşayan herkese, kime oy verirse versin, nereden gelirse gelsin ayrım yapmadan hizmet edeceğiz. Denizli’nin insanları eşit hizmet alan insanlar olacak. Herkese eşit mesafede ve herkesin ulaşabileceği bir yönetim oluşturmak için geliyoruz” dedi.     DAHA REFAH, DAHA MUTLU, DAHA GÜZEL BİR DENİZLİ İÇİN Üreten Denizli ile birlikte halkın refahını arttırmaya geldiklerini dile getiren Bahtiyar, “Ayrımcılık ve ötekileştirme olmayacak. Herkesin hakkı olan belediyelerin zorunlu olarak yapması gereken hizmetleri zaten yapacağız ama bizim esas çalışmamız 5 yıl sonrasında Denizli’nin daha refah, daha mutlu, daha güzel bir yer olması için olacak. Bizler Üreten Denizli’yi kurmak, insanların daha fazla iş sahibi olması, yeni iş alanlarının oluşmasını sağlamak, gerekirse Büyükşehir Belediyesi’nin bu konuda koordinatör olmasını, gerekirse kaynak sağlamasını istiyoruz. Her alanda üretimi artırmak istiyoruz. Üretenlerin de ürettiğinin karşılığını almasını istiyoruz. Bunları yaparken de herkese eşit davranacak, aynı mesafede olacağız” dedi.  

Denizli'nin Millet İttifakı Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar seçimlerin ardından herkese eşit hizmet sağlamak için çalışacaklarını söyledi.

 

 

Denizli Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar Organize Sanayi Bölgesi’ndeki firmaları gezdi. Firma çalışanları ile buluşan Bahtiyar, seçimlerin ardından oluşturacakları yeni Denizli’yi anlattı. Üreten Denizli’yi birlikte kuracaklarını dile getiren Bahtiyar, bütün proje ve öncelik belirlenmelerinde ortak akılla hareket edileceğini belirtti.

 

DENİZLİ’NİN İNSANLARI EŞİT HİZMET ALACAK

31 Mart’tan sonra partizanlık ve ayrımcılık yapmayacaklarının altını çizen Bahtiyar, “Bizler seçildiğimiz andan itibaren eşit hizmet sağlayacağız. Büyükşehir sınırları içinde yaşayan herkese, kime oy verirse versin, nereden gelirse gelsin ayrım yapmadan hizmet edeceğiz. Denizli’nin insanları eşit hizmet alan insanlar olacak. Herkese eşit mesafede ve herkesin ulaşabileceği bir yönetim oluşturmak için geliyoruz” dedi.

 

 

DAHA REFAH, DAHA MUTLU, DAHA GÜZEL BİR DENİZLİ İÇİN

Üreten Denizli ile birlikte halkın refahını arttırmaya geldiklerini dile getiren Bahtiyar, “Ayrımcılık ve ötekileştirme olmayacak. Herkesin hakkı olan belediyelerin zorunlu olarak yapması gereken hizmetleri zaten yapacağız ama bizim esas çalışmamız 5 yıl sonrasında Denizli’nin daha refah, daha mutlu, daha güzel bir yer olması için olacak. Bizler Üreten Denizli’yi kurmak, insanların daha fazla iş sahibi olması, yeni iş alanlarının oluşmasını sağlamak, gerekirse Büyükşehir Belediyesi’nin bu konuda koordinatör olmasını, gerekirse kaynak sağlamasını istiyoruz. Her alanda üretimi artırmak istiyoruz. Üretenlerin de ürettiğinin karşılığını almasını istiyoruz. Bunları yaparken de herkese eşit davranacak, aynı mesafede olacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.