Denizli Büyükşehir Belediyesi: O şahısla bağlantımız yoktur

DENİZLİ 23.08.2016 - 14:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Büyükşehir Belediyesi: O şahısla bağlantımız yoktur

Denizli Büyükşehir Belediyesi: O şahısla bağlantımız yoktur / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Mersin’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan Erkan Karaaslan ile bağlantılarının 2014 tarihinde sonlandırıldığı belirtildi.   Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Mersin’de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Erkan Karaaslan ile ilgili bazı basın-yayın organlarında yer alan haberler hakkında kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.   Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bugüne kadar 100’ün üzerinde belediye ile çalıştığı ifade edilen söz konusu şahıs ile ilgili 2014 yılında “Mali Yönetim Sistemlerinin Kurulması İle 2015-2019 Stratejik Planı Yöntem Ve Süreç Danışmanlığı İle Eğitim Hizmet Alımı” çalışması olmuştur. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin söz konusu şahıs ile ilgili çalışması 2014 yılında sonlandırılmış olup, bu tarihten sonra bu kişi ve şirketleri ilgili hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi: O şahısla bağlantımız yoktur / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Mersin’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan Erkan Karaaslan ile bağlantılarının 2014 tarihinde sonlandırıldığı belirtildi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Mersin’de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Erkan Karaaslan ile ilgili bazı basın-yayın organlarında yer alan haberler hakkında kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bugüne kadar 100’ün üzerinde belediye ile çalıştığı ifade edilen söz konusu şahıs ile ilgili 2014 yılında “Mali Yönetim Sistemlerinin Kurulması İle 2015-2019 Stratejik Planı Yöntem Ve Süreç Danışmanlığı İle Eğitim Hizmet Alımı” çalışması olmuştur. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin söz konusu şahıs ile ilgili çalışması 2014 yılında sonlandırılmış olup, bu tarihten sonra bu kişi ve şirketleri ilgili hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.