Denizli Büyükşehir Belediyesine Saadet Partisi Adayı Açıklandı!

SİYASET 28.01.2019 - 13:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Büyükşehir Belediyesine Saadet Partisi Adayı Açıklandı!

Denizli'den isim benzerliği ile dikkatleri toplayan Saadet Partisi Adayı Süleyman Demirel oldu.     Türkiye’nin 7.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile ad ve soyadı benzerliği olan Saadet Partisi’nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Süleyman Demirel, 1980 Denizli doğumlu. Baba tarafından Kaledavaz, anne tarafından Çallı olan Demirel, Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İstanbul Kültür Üniversitesi mezunu. Kapatılan Refah Partisi’nin son gençlik kolları il başkanı olan Süleyman Demirel,  Eğitim Bir Sen, Ensar Vakfı gibi sivil toplum örgütlerinde görev aldı. Mustafa Şavluk’un başkanlığı esnasında Denizlispor’da 2 dönem Asbaşkanlık görevini de yürüten Süleyman Demirel, halen İstanbul’da kendisine ait şirkette dış ticaret alanında faaliyet gösteren bir işadamıdır.

Denizli'den isim benzerliği ile dikkatleri toplayan Saadet Partisi Adayı Süleyman Demirel oldu.

 

 

Türkiye’nin 7.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile ad ve soyadı benzerliği olan Saadet Partisi’nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Süleyman Demirel, 1980 Denizli doğumlu.

Baba tarafından Kaledavaz, anne tarafından Çallı olan Demirel, Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İstanbul Kültür Üniversitesi mezunu. Kapatılan Refah Partisi’nin son gençlik kolları il başkanı olan Süleyman Demirel,  Eğitim Bir Sen, Ensar Vakfı gibi sivil toplum örgütlerinde görev aldı. Mustafa Şavluk’un başkanlığı esnasında Denizlispor’da 2 dönem Asbaşkanlık görevini de yürüten Süleyman Demirel, halen İstanbul’da kendisine ait şirkette dış ticaret alanında faaliyet gösteren bir işadamıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.